|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Reconan
Profesja: Elite Knight
Świat: Vinera
Poziom: 58
Skille: 78/76
Poziom mag.: 5
|
![]() Witam,
Co wy na to, żeby byl taki TeamSpeak? Zawsze można pogadać ![]() @Edit no dobrze ta "osiemnastka +" to może był zły pomysł @EDIT2 TeamSpeak juz jest IP: ts.gamesnet.pl:1671 (bez hasla) zapraszam wszystkich (również na emerturze ) Ostatnio edytowany przez kubsle - 20-02-2008 o 17:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Hamilton
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Może być tylko dlaczego odrazu 18+ ? Stracisz przy tym 70% użytkowników forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
|
![]() nie wszyscy niepelnoletni uzytkownicy forum czy tez gracze z harmonii sa debilami i trolami, kolego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Jeżeli masz taki pomysł, to IMO rozsądniej było by go przedstawić w temacie z wydarzeń z Harmonii.
A co do zasady 18+ to głupota, zupełnie, jakby każdy 18 latek był w pełni "normalny" ;; |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wystarczy bariera 13 lat. Już byłoby połowę mniej problemu. I niech mi ktoś nie płacze 13 latki też są inteligentne. Jak są to zrozumieją, że wielki rzeczy potrzebują wielkich poświęceń.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Zastanawia mnie twoja bezinteresowność... może itemki w zamian? Co będzie później? Kupisz serva tak za free? Nie wierze w bezineteresowność.
@Gelt: Jeśli obniżymy próg do lat 13 do wyjdzie nam tylko 30-40% ''polskiej'' Harmonii także niewiele to zmieni : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uwież mi, jestem w dobrej sytuacji materialnej... Więc bezinteresowność wskazana
![]() aa i teamspeak już jest ![]() Ostatnio edytowany przez kubsle - 19-02-2008 o 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Gracze ''na emeryturce'' z Harmonii też będą miedli dostęp? Cytuj:
*wierze bo wiara, rz |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
|
![]() @up
pewnie, taniej, ale z doswiadczenia wiem, ze jak wejda jakies techno kozaki i zaczna puszczac pierdoly czy besztac to nie idzie sie juz dogadac |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() TeamSpeak juz jest IP: ts.gamesnet.pl:1671 (bez hasla) zapraszam wszystkich (również na emerturze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |