|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() ja nie wiem co juz myslec o naszych rodakach zobaczcie sami co znalazlem na forum tibia.com :
You are not logged in. Press here to login. I SELL ... Very cheap .... it is thief Author Thread < Last Topic Shadov Inhabitant of Nova Profession: Sorcerer Level: 8 Posts: 1 hiho i am STUPIDA DARK n00bina my mama eat banana (she make ice) my father is desaster (she is bitch) my brother is like a father i am Brazuqa to znaczy stara Suka 09.11.2003 18:46 Quote Mezizto Inhabitant of Nova Profession: Sorcerer Level: 8 Posts: 1 EAT SHIT AND DIE , my lowley arnold shwarzenegger> My socks stink Messiah snife them My underwera is have shit Zambo eat this Please be patient 10.11.2003 06:26 Quote Deathclaws Inhabitant of Nova Profession: Sorcerer Level: 7 Posts: 1 Shut UP MEZIZTO for saying words on Zambo and Messiah you well die!!! Someday, somewhere but you well die (to rook naturaly) 10.11.2003 06:28 Quote All times are CET. < Last Topic Przeczytalem temat myslalem ze cos o thiefach ale jak to mozliwe ze to w forum TRADE napisane jest (i tak sobie pomyslalem ale numer by byl jak by to byl kolo z polski) no i zobaczcie ten pierwszy to napewno a tak dla przypomnienia MESSIAH ma 102 level a ZAMBO 106 ![]() niedlugo zeby zabic Polaka nie beda sie pytac POL? tylko raczej n00b? (bo to co ten pierwszy napisal to zwala z nóg) widze ze niekt sie nie wypiwiada ![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Kto to napisał. Jakieś ostre zromby chyba. Cóż są ludzie i parapety.
EDIT: A co tu można więcej napisać hmm? Jak masz coś do mnie to na PW bo sam se posty nabijasz.
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Buuuuu
|
![]() Bo to jest tak:
Ktos wkurzy high lvl smoja postacia na 20-80 lvl, ten go zjedzie a poszkodowany zaklada malutka postac (1-15lvl) i drze wie na high lvl bo nic innego nie moze zrobic. Kiedys w innej grze mialem jeden z najwyzszych leveli, nie bylo wtedy praktycznie dnia gdy ktos nie przysylal mi anonimowego listu z pogrozkami, albo pisal listow z grozbami/wyzwiskami itp. (w wiekszosci byly to postaci specjalnie zalorzone tylko zeby wyslac list/pm). Taki juz niestety los high leveli.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() MAM PROSBE DO MODÓW BO WIDZE ŻE LUDZIE SIE KLUCA O TO KTO NABIJA POSTY mo zeb by tak wywalic liczby i strzaleczki (wtedy bedzie good)
w dalszym ciagu czeka na odpowiedzi CO O TYM SADZICIE ![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2003
|
![]() Nie rozumim jak można obrażać swoją matkę ??
|
![]() |
![]() |