|
|||||||
| Notki |
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Grand Rafix
Profesja: Knight
Gildia: Destination Skyline
Świat: Luminera
Poziom mag.: 9
|
89 Knight, skille 82/80, eq: dsm, rh, c legi, avenger, boh, soft boots, FACC
Zazwyczaj expie na d lair i ofie. Kasa-zysk za kazdym razem, przewaznie wyrabiam na softach. Za cale softy jestem 10-30k na +. Dragi od ss do 22 przepelnione, teraz kiedy sa kicki to wieczorami wolne, ale SA KICKI . Jak jest pusto lub 1-2 osoby mam kolo 60-80k/h. Na ofie dokladnie nie liczylem, ale rano zawsze 30-50k/h jak jest pusto. Wieczorem podobnie jak na dragach. Gdzie jeszcze moglbym expic na facc area z podobnym expem/kasa? Elfy zawsze zapelnione, na dlach waste, nie mam sio. Prosze jakichs doswiadczonych(o ile tacy sa i chca pomoc) o porady ![]() lololol wrl jeszcze za niski lvl, waste nawet ze sio mysle ze by bylo. poh odpada, pelno ludzi, 100x 30 palkow, na gs waste Ostatnio edytowany przez Grand.Rafix - 20-02-2008 o 20:02. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
|
moze wrl, ale tam bedzie waste. moze, poh ale expa moze byc malo. na faccu daleko nie zajedziesz
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Profesja: Knight
Gildia: Destination Skyline
Świat: Luminera
Poziom mag.: 9
|
Od wczoraj trenuje, ale slimy szyyyyyyybko padaja. Jedyny znany mi monka na mols jest ciagle zajety, a jak nie to ubijaja noobcharami
Poza tym nie wiem czy na dluzsza mete bym wyrobil na monku;p No ale jakos leca te skille na slimie(od w 5h wbilem 7% sworda) )) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2008
Profesja: Sorcerer
Świat: arcania
Poziom: 27
Poziom mag.: 30
|
jak nie chce ci sie trenować to stawiaj na bocie cala noc przez 2 miesiace
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Sulechów
Imię: Fortt
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 300
|
sproboj na cyckach trenic... a co do expa to gdyby byl sio to jeszcze wrle by ujechaly a of chyba czesto pelny w porach szczytowego respa, wiec powiem to co koledzy wyzej: SKILL I PACC^^
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
|
Cytuj:
Na deep fibuli powinno Ci się dosyć dobrze expić- dużo smoków, szybki spawn (jak za DLe się nie zwrói, to loot smoków to nadrobi). A próbowałeś DC za teleportem? zajebisty exp loot dobry 0 waste. Ale lepiej kupić pacc i będzie kilka różnych alternatyw (hero, piraci, więcej smoków, ew. małpy) treń na monku- "kupujesz"(płacisz za manasy) sorcowi/drutowi monka i se na nim trenuj, on jest zadowolony, że może robić bezpiecznie runki afkując, a Ty, że możesz trenicc Ostatnio edytowany przez Andrew - 20-02-2008 o 23:49. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Użytkownik Forum