|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2008
|
![]() kiedy prazyjdzie swiety mikolaj? czy on jest na terenie dla pacca?i kturego dnia w grudniu przychodzi?
Uwaga zalogujcie sie na Morganie! Czlowiek o nicku Xivs Xavi ma spike sworda!Dodajcie ja do vip-u i zapytajcie czy wam powie jak wykonac questa bo muwi ze musiala zabic 3 ghule.Nie waluje nawet wam ona moze pokazac! Chomik Gryzak 14 lvl Rookkard (Rookstyler) Ostatnio edytowany przez skorupski - 26-02-2008 o 02:49. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesteś jak struś... masz oczy większe od MUSKU
jak widziales, ze ktos kiedys bije minomage na rooku to gratz .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Flaorath
Profesja: Rookstayer
Gildia: Brotherhood of Rookgaard
Świat: Mythera
Poziom: 44
|
![]() Po 1) Św. Mikołaj pojawia się w GRUDNIU a jak byś nie zauważył mamy końcówkę LUTEGO...
po 2) CHyba chodzi Ci nie o wand of cosmic energy, a jedynie o MAGIC LIGHT WAND, która wypada nie z MM ale z Apperentice Shenga, który wygląda jak MM ![]() EDIT: No ta, autor edytował posta i mój stracił sens :/ O ile dobrze pamiętam to w święta 2007 mikołaja na rooku nie było :/
![]() Ostatnio edytowany przez Flaorath - 22-02-2008 o 20:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gold Ice
Profesja: Rookstayer
Świat: Jamera
Poziom: 15
Skille: 18/20
|
![]() W takim razie dobrze ze se pacca nie kupilem (moj koles mowil kiedys ze mozna na 1-4 godz.) na 4 godz. , bo ja to glownie robie dla mikolaja
![]()
Siema all! moja postać: [CHAR]Gold Ice[/CHAR] Nie ide na maina, zostaje na roku do 20-30 lvlu... może sie uda ![]() I am Rookmaster Lvl 5 [x] Lvl 10 [x] Lvl 15[x] Lvl 20[ ] Lvl 25[ ] Lvl 30[ ] Lvl 35[ ] Lvl 40[ ] Lvl 45[ ] Lvl 50[ ] Cdn... Aktualne Zadanie: Zdobyć [ITEM]Magic Light Wand[/ITEM] Zadanie Główne: Wejść do pokoiku z [MONSTER]Minotaur Mage[/MONSTER] na rooku, oraz zdobyć [ITEM]Spike Sword[/ITEM]'a |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Blondynka
|
![]() Mozna, lecz potem masz banna do czasu, az znow kupisz pacc...
![]() |