|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2008
Lokacja: Kutno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shaymox
Profesja: Knight
Gildia: Beyner Academy
Świat: Guardia
Poziom: 65
Skille: 78/77
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cześć jak widać jestem tu nowy i mam takie pytanie mam knajta na 65 lvlu skill 78/77 i chciałbym wbić skille 80/80 ale na jakich potworkach moge je wbić bo slimy za szybko zabijam a na ghoulach nie wiem dlaczego dostaje duże hity plz pomocy
![]() #down Moje eq to royal helmet, dragon scale mail, demon shield, heroic axe, knight legs i boots of haste i nie wiem dlaczego takie hity dostaje :/ , a i kolega mi mówił żebym poskillował na cycach co o tym sądzicie? Ostatnio edytowany przez Tibijczyk666 - 21-02-2008 o 23:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2008
Lokacja: Oława
Imię: Aktualnie Agahim
Gildia: Aktualnie Brak ;p
Świat: Rubera ROX :)
Poziom: :P
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Na ghoulach dostajesz duże hity ? Dziwne, jakie masz eq ? Jeśli nie wystarczają Ci slimy, a ghoule zadają za duże hity, to monki odpadają, czyli zostaje monk, ale zsummonowany... Takie jest moje zdanie
![]()
12:41 The Oracle: Galai Xenarak, ARE YOU PREPARED TO FACE YOUR DESTINY? 12:41 Galai Xenarak [8]: pl? Inteligencja "Niektórych" przerasta wszystko i wszystkich -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ehh... A może Ghoul zadaje po prostu life drain.? -.-"
Spróbuj na monku. @down Jasne, że zadaje, to była ironia. Na Ghoul'u mozna skillować tylko, gdy jest zsummonowany.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 21-02-2008 o 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2008
Lokacja: Oława
Imię: Aktualnie Agahim
Gildia: Aktualnie Brak ;p
Świat: Rubera ROX :)
Poziom: :P
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @up Aż taki głupi nie jestem żeby nie zrozumieć, że to jest ironia ![]() ![]()
12:41 The Oracle: Galai Xenarak, ARE YOU PREPARED TO FACE YOUR DESTINY? 12:41 Galai Xenarak [8]: pl? Inteligencja "Niektórych" przerasta wszystko i wszystkich -.- Ostatnio edytowany przez Agahim - 22-02-2008 o 16:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: boterlandia
Poziom: 100
Skille: 84
Poziom mag.: 7
|
![]() 1.trolle pod ab
2.slimy 3.cyclopy 4.jak jestes na pvp to z monkiem ja jechalem do 75/70~ na trollach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Imię: Gladiatrus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Boom Boom
Świat: Julera
Poziom: 83
Skille: 84/84
Poziom mag.: 7
|
![]() @Up
75 na trollach!? Mastah... Ja na slimach nie wyrabialem na 84 sworda _/ A troll to na 3 hity z knife'a... @Topic Widze ze z Guardii wiec summony odpadaja. Mysle ze moglbys sprobowac Cyclopy, a jak ktos up napisal - na Ghoula mozesz miec i full set i skille 100+ a i tak Ci Life Drainem hp zabierze :d Moze Gargoyle? Osobiscie nigdy nie skillowalem na nich, ale kilka osob widzialem tak treniacych.