|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Allan Ganny
Profesja: Knight
Gildia: Ad Infinitum
Świat: Celesta
Poziom: 105
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Jako, że większość członków gildi chciało, żeby taki temat powstał, to go stworzyłem
![]() Tutaj będą wklejane ss-y z gildi Avatris na Celeście. ![]() ![]() ![]()
40lvl ![]() 50lvl 60lvl 70lvl 80lvl 90lvl 100lv 80/80 7mlvl na arenie ![]() Poi z securum. thx ;* Best Hit przed Update 2007: 193 z Giant Sworda Best Hit po Update 2007: 327 z Mistic Blade Best solo: Demon, Behemot, Hydra,Warlock. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() Rzal.peel i tak nic nie zrobicie na forum ... Taka prawda, co trzy osoby będą wklejać? Jeszcze z tego 2 30lvl-e? Jeśli Wam sie uda ''coś'' stworzyć to wam pogratuluje
![]() Edit: BOT BOT BOT BOT BOT BOT BOT BOT ... Szkoda, że nie zapisałem rozmowy, Co mówisz o botterach... No comment ![]() MÓJ 150 POST !!!oneoneone1111!!!one
Ostatnio edytowany przez Dreamers - 25-03-2008 o 17:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2007
|
![]() Ładnie, ładnie. Powodzenia!
Pozdrawiam, Xyq. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() A innej płci nie macie? Tylko faceci decydują? Dajcie kobietą głos!!
@Xyq Nie wiem, czemu piszesz tak w każdym temacie. #Sory Za duble, nie weszło do 1 posta ![]()
Ostatnio edytowany przez Dreamers - 25-03-2008 o 17:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2007
|
![]() Up.
Tez nie wiem. Czasami w innych tematach piszę cos innego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() bot.. doskonale na slimach widać..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pewnie, że bot lol. Nie ukrywam tego.
Ng rox!
40lvl ![]() 50lvl 60lvl 70lvl 80lvl 90lvl 100lv 80/80 7mlvl na arenie ![]() Poi z securum. thx ;* Best Hit przed Update 2007: 193 z Giant Sworda Best Hit po Update 2007: 327 z Mistic Blade Best solo: Demon, Behemot, Hydra,Warlock. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
|
![]() @D~~
masz jakiś problem ...? Proszę nie musisz tego tematu otwierać,wyjdz i nie wracaj !>..< a że jestem Z pr0 ~!!!!oneoneJedenjedenrazraz gildii dam cos ![]() [IMG]=http://img329.imageshack.us/my.php?image=leffelxr6.png] ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() J***** przeglądarka nie umiem wklajac tych ss
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Edit1:
[quote=Dreamers;1971626]A innej płci nie macie? Tylko faceci decydują? Dajcie kobietą głos!! [quote] Po dłuższej kontemplacji doszedłem do wniosku, że się myliłem. Zwracam honor. Edit2: Po jeszcze dłuższej kontemplacji doszedłem do wniosku, że to jest jednak bład. Dajcie kobietom głos! Tak jest poprawnie. I tu cie mam! ^^ Up @ ![]() ![]() A tu moje najlepsze fragi ;p ![]() Żeby nie było wątpliwości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dał Rh żeby wyjść muahah ![]() ![]() Dostałem bana na 7 dni i postanowiłem już nie trapować ;p
40lvl ![]() 50lvl 60lvl 70lvl 80lvl 90lvl 100lv 80/80 7mlvl na arenie ![]() Poi z securum. thx ;* Best Hit przed Update 2007: 193 z Giant Sworda Best Hit po Update 2007: 327 z Mistic Blade Best solo: Demon, Behemot, Hydra,Warlock. Ostatnio edytowany przez atari - 25-03-2008 o 19:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Gz!! moze cos z tego bedzie
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Popisałeś się. Spytaj sie mamy,taty,kogoś z rodziny, przyjaciół,grona nauczycieli w szkole jak sie pisze może Ci powiedzą.
Ktoś na M~Po 1 Nie mam trudnego nicku na forum do zapamiętania jak ty który jest mieszaniną liter... Więc można zapamiętać.Po 2 jest na forum poradnik jak wklejać zdjęcia, więc nie wiem po co te emocje, kształcenie nie boli, wbrew pozorom. Chill out~ Aa i to jest wolne forum,to jest mój punkt widzenia,moje zdanie!
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thul prosił to dam ;p
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie odpiszesz? Spaliłeś się? Napiszesz teraz, że nie warto dyskutować ze mną? Ciekawym czemu tylko ty wklejasz foty, a nikt tego sam nie zrobi? Sadze że 2 os. z całej guild chciały tego tematu i namówiły innych, mam na myśli Ciebie i tego Pana na M~. I piszesz, że większość chciała, a ta większość nie ma tu konta, więc po co zakładać nowy niepotrzebny temat? Nie lepiej wklejać screeny na naszym forum -Celesta.pl? Czy też Na tym forum w temacie Celesta thread? Czy może obraziłeś się na Celesta thread, ''bo ktoś coś powiedział''?
Pozdrawiam Sir Sivvy~ @Edit Haha Ty mnie masz? Ośmieszyłeś się jeszcze bardziej ^^. Mówię Ci spytaj się kogoś mądrzejszego lub wymów wyraźnie ten wyraz ^^. Pozdro i poćwicz Polski, do tego też używasz bota?
Ostatnio edytowany przez Dreamers - 26-03-2008 o 14:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pani Dreamers na prawde jestes super pr0 mega fajna !!!!!11111oneoneoneonejedenjedenjedenjedenjedenraz razrazrazraz
ale no nic na świecie muszą być nuubki i Normalni .... ![]() tylko wiesz co ? odwal sie od Allana .. =/ PS. Nie oto chodzi tylko Thul wtedy expił i prosił Allana o Wklejenie jego foty .. no cóż ADHD widać u ciebie jest :* hmm i co do pana M~.. mój nick na Forum jest jeszcze prostrzy od twojego .. ![]() ![]()
łASki bez ![]() Ostatnio edytowany przez mteusss100 - 26-03-2008 o 15:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
nie polemizuj z idiota, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a pozniej pobije doswiadczeniem. Mądry głupiemu ustępuje - dlatego niezwracaj na niego uwagi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Śmieszni razem jesteście.
Po pierwsze nie wiem czemu nazywasz mnie idiotą, bo jak narazie ty pokazujesz jaki jesteś mądry... Po drugie nie jestem fajna, a fajny. Po trzecie nie mam ADHD i nie wiem na jakiej podstawie to stwierdziłeś i zapewne nie wiesz, że ta choroba nie jest uciążliwa jeśli się ją leczy. Po czwarte nie muszę go przebijać doświadczeniem, bo ma niższy lvl. Po piąte może sam byś na coś wpadł Allanku, a nie zgapiasz ''mądre i fajne texty'' Po szóste to mógłbyś wklejać duże fotki, bo nikt nie klika w te fotki. To nie jest takie trudne.
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Żeby nie było, że bez ssa.
40lvl ![]() 50lvl 60lvl 70lvl 80lvl 90lvl 100lv 80/80 7mlvl na arenie ![]() Poi z securum. thx ;* Best Hit przed Update 2007: 193 z Giant Sworda Best Hit po Update 2007: 327 z Mistic Blade Best solo: Demon, Behemot, Hydra,Warlock. Ostatnio edytowany przez atari - 26-03-2008 o 16:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2008
Lokacja: Wrocław.
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Elo xD
Avatris thread ladnie ![]() mhm... tego ssa wstawiłem na celesta thread... P. Dream~ jakiś problem? Wyjazd z tego forum! ![]() P.S. Niedługo wstawię parę ssów... Ale nie chce mi sie hosta robić ![]() Pozdro! Hail Avatris! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wyjazd z forum? A kim ty jesteś żeby mi rozkazywać?
Dobra, nie będę tu się udzielać tzn. postaram się. Allan-sądzę, że po prostu zabrakło Ci słów i nie chcesz się przyznać do błędu i no cóż każesz mi się wynieść. Co do tematu: -M~niech nauczy się wklejać foty [Przepraszam za powtórzenia] -Allan-botter i tyle~[zawiodłem się trochę] -Thul nie tak agresywnie, najlepsze foto w temacie ^^ Peace and Love~~ Pa ;*
![]() |