|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Yo
Mam problem z expieniem :/ mam 19 sorca na Thais i szukam bliskich mi potworow ![]() Expilem ostatnio na [MONSTER]Rotworm[/MONSTER]ach, [MONSTER]Slim[/MONSTER]ach, [MONSTER]Ghoul[/MONSTER]ach, [MONSTER]Orc[/MONSTER]ach Warriorach Spearmanach i [MONSTER]Skeleton[/MONSTER]ach ![]() na czym teraz moglbym expic myslalem nad cyclopamilecz duzo bija ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jezus Chrystus Zbawiciel
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dragonhearts
Poziom: 131
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() Cyklopy do ~33lvl.
Over'N'Out. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Leviathan Palladyn
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() idź na cyce - są leprze od dwarow bo do kopalni nie trza drałować idziesz na mt. ster. i expisz - dobrze by bylo gdyby była jeszcze 1 osoba na expowisku bo nadmiar cyców jest masakrycznie niebezpieczny. uciekasz walisz z WoD i zbierasz kase i jak dobrze pójdzie ciekawszy loot np halabarda ale tro już baaaaaaardzo żadko - ja częsciej trafiam na głowy cycków ni halabardy
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2008
Imię: Boniu Zabujca
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: +28
Poziom mag.: 28
|
![]() od 33lvl?? pojebał* cie?
sork może sapokojnie iść na cyce ~~ok 20 lvl tylko trzeba unikać walki z większą ilością cyców niż 2 najlepiej walczyć na odległość cały czas jak chcesz to możesz nawet sie pokusić i iść na pojedyńczy resp cyclop drone i walczyć na dystans bo on żuca kamieniami ale słabo bo żadko trafia a jak trafi to ok 5 dmg pozdro |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() @UP
Ale z ciebie nooooooooooooooooooooooooooooooob. Czytaj ze zrozumieniem albo proś o to mame. On napisał DO a nie OD |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2008
Imię: Boniu Zabujca
Świat: Nerana
Poziom: +28
Poziom mag.: 28
|
![]() macie racje źle przeczytałem PRZEPRASZAM moja wina
![]() ![]() co do tematu to jak będziesz na mount sternum to nie odchodż za daleko bo możesz spotkać cyclop smitha a jak cie upije to 90% że padniesz ale jak nie bedziesz za daleko wchodził pod ziemie to go nie spotkasz;] a co do cyców to expienie tam jest opłacalne bo ładna kasa z nich leci a lot też nienajgorszy niekiedy;] pozdro |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Imię: Strudi
Gildia: szukam gildii
Świat: Nebula
|
![]() ja na 19 lvl expilem na fibuli (bo odrazu i kasa leciala
![]() i czasem na mt.sternum. Potem od 20 lvl caly czas (praktycznie ![]() expie na mt.sternum i exp szybko leci, a czasem wypada halberd ![]() i juz wtedy sie odrabia kase na MP ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: kraków
Imię: ravyn vikark
Gildia: czasowstrzymywacze
Świat: luminera
Poziom: 31
Skille: SUX
Poziom mag.: 30
|
![]() fibula,jak nikogo tam niema to exp jest zajebisty
|
![]() |
![]() |
#11 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() "Gdzie mam expic? Poradnik dla niezdecydowanych" - jest taki przyklejony temat, warto go odwiedzic.