|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2008
|
![]() Co tu będę sie rozpisywał sprawdźcie sami jak oni to robią w 2 osoby.
Film robiony w TibiacamTv http://tibiacam.tv/cams.php?id=kx7nfmrsf1s507c7 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2008
Lokacja: Łódź
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Premia
|
![]() hitając srednio po 300 z avalanche, a w destroyery nawet i z frigo/icicle nie jest trudno czyscic to kims kto ma 700.000.000xp i 86mlv? zwykly hunt w szybszym tempie.
ej nie no sory, to w koncu mdw! oja oja film z nim to trzeba napisac ze jest super ekstra bombastyczny. jee! zal. film nudny w chuj. pierwsze 5 min pokazane jest co i jak przez kolejne 40 tylko sie kreca po spawnie. nawet nie pokazali ile essence spadło. żeby nie było podmiany linka : http://tibiacam.tv/cams.php?id=kx7nfmrsf1s507c7
I wanted to be just like you So perfect, so untouchable Now you want me, to be with you Someone who used to have it all by Hoobastank Ostatnio edytowany przez suryoymobb - 25-02-2008 o 15:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 02 2008
|
![]() było, było jajaja !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() all up:
HAHA ten sam koles na innych kontach ^^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Miło popatrzeć na takie wysokie hity. Co jak co, ale współczuje onwerowi postaci, bo ja nie wytrzymałbym z taką ilością spamu na minutę.
@Up Film normalnie działa, więc o co Ci chodzi? To nie jest kolejny keylogger :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Że co bo nie rozumiem?
![]() ![]() ![]() Więc proszę nie ośmieszaj sie chociaż tu ok? Nie no naprawdę 119lvl z "PVP" i nie wie co to Camtv. To sie nazywa DZISIEJSZA TIBIA!!!! HAHAHHAHAHAHAHAHAHAH Jak sie Teraz czujesz? ![]() wiem głupio :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
NAZWA BYLA ; MDW pkuje gma i seromontisa Scr |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2008
Lokacja: Łódź
Stan: Zbanowany
Świat: Premia
|
![]() czy gdziekolwiek to napisałem? chyba forum jest od wyrażania opinii? ale wiem, Ty jestes fajny! film z mdw, je. lolz
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Najlepsze w tym filmie to czytanie spamu, choć przyznam, że za dużo go nie było.
Ostatnio edytowany przez Vlad Dracula - 25-02-2008 o 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Jedno jest pewne, ja nie złamałem zasad zakładając temat "Mdw pekuje gma i Seromontisa scr" no może poza głupią nazwą tematu, a jeśli moderatorzy usuwają tematy nie naruszające regulaminu no to niestety należałaby się zmiana, jest dużo często aktywnych użytkowników którym taka ranga by się należała, którzy by zrobili porządek przynajmniej w dziale filmy (to tutaj jest najwięcej dziadostwa) a tak to temat z podmienionymi linkami potrafi wytrzymać tydzień i więcej, a temat w którym nie ma żadnych niepoprawnych politycznie linków znika po kilku godzinach. Niestety muszę stwierdzić że nie za często odwiedzana przezemnie strona torg, ma bardziej przykładającą się do pracy "ekipę", gdyby nie te boty to ona powinna mieć status "Supported Fansites" a nie tpl. Tyle
Ostatnio edytowany przez chuakerr - 25-02-2008 o 18:07. |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: klykash?
Wpisy bloga: 12
Profesja: Knight
Świat: Unitera Plis
Poziom: 22.
Skille: sux/sux
Poziom mag.: 66
|
![]() 17:10 Tallus Sata [27]: prosze napisz cos domnei robie screeny z najlepszymi harami z gry niechce sie menczyc zebys mi odpisal ale wez napiszcos prosze ty jestes ostatni z najlepszej 10 bo nigdy cie niema
buhehehe współczuje mdw. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: 40+
Skille: 78+/64+
Poziom mag.: 13
|
![]() @
Film normalnie działa, tak jak kuba powiedzial ![]() ![]() Ale na wszelki wypadek ![]() http://tibiacam.tv/cams.php?id=kx7nfmrsf1s507c7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Świat: Danóbja
|
![]() Wie ktoś dlaczego mi na Viście zaden filmik z Tibia Cam tv nie działa? :SS
@down No to ja już nie wiem ocb ;| Ostatnio edytowany przez ProGejmer - 25-02-2008 o 18:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
|
![]() @up
Ja posiadam Viste i wszystko smiga jak nalezy ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ktoś wyżej napisał że co to takiego mając taki lvl.
To co kurna on ma kręcić ? Nic ci sie nie podoba... DHQ - powiesz ze co to dla 350~lvl solo cokolwiek - zawsze powiesz "ale to nudne co to takiego" jak masz tak mowic to odejdź |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() Gadałem z Achonem w grze i powiedział mi że nakręcili ten film po to żeby pokazać jak sie otwiera szybko w 2 osoby POI zrobili mały rekordzik i teraz czekają na jego pobicie.
To wszystko film nie miał pokazywać huntów bo to jest nudne... |
![]() |
![]() |