|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() na poczatek troche advancy
17lvl 18lvl 19lvl 20lvl 21lvl ![]() 22lvl ![]() 23lvl ![]() 24lvl ![]() Z lvli to juz wszystko narazie ![]() I narazie z advancy to tez narazie tyle jak zamieszcze to bedzie jeszcze troche mlvli, fishingow ;] oraz club i shilding Huntow nie bylo jeszcze duzo ale jakies ss'y mam to zamieszcze Narazie tylko z dragow 2 archerki czekaja na smoczka ![]() I sie doczekaly ![]() Ten sie troche trzymal ale wreszcie padl i niech was nie myla pozory to SD nie bylo za 130 ;] ![]() ten tez juz pada ;] ![]() Tutaj calkiem nice SD ale pierwsze bylo za 224 ale nie zdolalem ujac ![]() ![]() Gostek mial szczescie ze go z f-wawe nie strzelil ![]() ![]() Chcialem sie popisac ale cos nie wyszlo ![]() A tu juz drugi hunt ladny exp lecz zakonczony smiercia blokera ![]() Tu ladne SD lecz drag nie padl odrazu musialem dobic z hmma ![]() Nastepne SD i znowu nie zabilem draga szczesciaz ![]() ![]() A tu widac mojego archera szkoda ze juz nie zywego ![]() ![]() To narazie koniec puzniej bedzie wiecej bo troche jeszcze mam. Mam nadzieje ze sie podobalo i prosze o komentarze. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Spox fotki,ale ja nieiwiem do kopalnij dwarfów chodzic z brass armor,gartz adwensów lvl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
![]() |
![]() OMG, z sd w dragi lol... tibia gg -.- , Nie podobaly mi sie :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() kto uzywa tibigg to nie twoja sprawa a z SD strzelalem dla zabawy nie zeby zabijac dragi
A tu kolejne ss'y fishing 56 fishing 57 ciekaw jestem kiedy mi ten 58 fishing wskoczyl nie zauwazylem fishing 59 A teraz mlvle 26 mlvl 27 mlvl 28 mlvl 29 mlvl 30 mlvl 31 mlvl 32 mlvl 33 mlvl 34 mlvl ![]() 35 mlvl ![]() no to teraz skile shilding nie bylo tego duzo ale jestem druidem to wiadomo ;] 21 shilding 22 shilding 23 shilding ![]() i teraz club fighting 19 club 20 club na razie to koniec ale bedzie wiecej jak sie zrobi ![]() |
![]() |
![]() |