|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Dziś miałem sen. Śniło mi się, że gdzieś, na jakimś czymśtam było jakieś forum o czymś tam - Mniejsza z tym. To co było ciekawe to guzik 'Odśwież temat'. Jak to działało? Otóż 'wchodzimy' w nasz topic i wybieramy odpowiedni guzik, a nasz temacik zostaje wszystkim przypomniany. (podobnie jak przy dopisaniu posta). Dzięki temu, różne ciekawe tematy mozna sprawniej odkopywać i udostępniać dla innych userów, bez konieczności zaśmiecania samego forum bezsensownymi postami.
Nie wiem, czy to pomysł dobry, ale myslę, że by się przyjął. Chętnie poznałbym opinię moderatora. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Fallen Angel
|
![]() Hmm, jesli dobrze zrozumialem kazdy user mogl by przypominac temy innym. Codziennie ktos by nam przypominal pytanie typu "gdzie expix ze skillem...". Ale pomysl nie jest zly, mozna byc dac takie uprawnienie Modom, Royal Members, i Ordo Invictis(dlaczego tym grupa? bo zrzeszaja doswiadzczonych userow). Ogolnie niezle.
![]() |
#3 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Można by było zrobić coś takiego w dziale handel, żeby nie trzeba było bumpować, tylko temat byłby na pierwszych stronach- tylko z limitem np. raz na dzień.
![]() |
#4 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Zły pomysł. Zapanowałby chaos, można byłoby ustawić macro na bumpowanie tematu...
|
![]() |
![]() |