|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Zamieszczajcie tu wsztstkich ludzi i podawjcie ich server, którzy kradną wymuszaja albo cos w ten desen, poniewaz ja dopierdo zaczynam grac w tibie i chce wiedziec przed kim sie strzec.Prosze tylko o to żeby nie robic sobie jaj i wstawiania niewinnych osob, gdyz jest to po prostu hamskie i inne osoby (oczywiscie te niewinne) beda mogly miec nieprzyjemnosci. Ja na poczatku chce ostrzec przed-qestor-server antica, komson wariat-server danubia i ten gosciu ma niestety dobre znajmosci
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() Większość złodziei ma niskie lvle (8 a czasem nawet 7) i gdy chcesz cos sprzedać czasem zgłosi się taki thief i przeważnie mówi ze jest w innym miesicie, ma mało czasu i chce żebyś mu przysłał przedmiot parcelem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
![]() |
![]() Brzenczydupa
Elysia Polski thief lootbagów
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
|
![]() gosc ma 2 chary (oba na chimerze): Chubakoth i Cubakoth. Kradnie potworki (ty na czyms trenisz na fulldef a on to np. z hmm wali), kradnie loot'a i probowal mnie pk'nac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() to ze watek ma snes to nie znaczy ze od razu dostaniesz plusa
![]() na kazdym swiecie sa nooby i thiefy ale on dlugo przewaznie nie graja ![]() "wyslij pierwy bo masz wyzszy lvl i mozesz mnie pkowac jak ja nie wysle" od razu wiadomo z kim ma sie do czyniena, jeszcze nie wysylalem pierwszy parcela i nie zamiarzam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Tomajek ------ Isara
Oszukal mnie na 500gp, nie pytajcie jak bo sie spale ze wstydu
Sezemego 45 lvl Palek skille 72/37 <<<--- Isara --->>> 02:39 You see yourself. You are a royal paladin. You are Dragon Hero of the Dragon Heros (Royal Shooter). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2004
|
![]() EE..... dla mnie to nie ma sensu . Złodzieji i hackerów (taka ciekawostka , kiedyś określenie hacker to było jakby komputerowy nobel
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() te twoje pytanie jest troche glupie bo na kazdym serverze sa setki takich ciot co kradna i nawett zebysmy ci wypisali ich to nie ma szans zebys to spamietal
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Juvin Dranil
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 32+
Poziom mag.: 31
![]() |
![]() Princes of Heaven to zlodziej rozdaje stronki ze niby dodadza cie do gildii a tak na prawde to kaylogi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2008
|
![]() Flamingo Set na Rooku, świar Valoria. Ukradł mi accounta. Jak wyjdzie z Rooka, proszę, zabijcie go ode mnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Zastanawiam się czy pisać tutaj jakiś obszerny tekst by wam pomóc.
Może sprubuje to skrócić. Po 1 nigdy nie ufaj napotkanym graczom- nie podawaj passów i nie wykonuj innych podejrzanych instrukcji które mają cię doprowadzić do darmowego PACCA bądź itemów. Nikt ci nic nie da! Po 2 ten temat mija się z celem. Z lokalnymi złodziejami powinno walczyć się na swoich serwerach a nie ich nicki umieszczać na forum. A co do hakerów.... rzecz jest trudniejsza bo sam miałem kiedyś takie hobby i pisałem keylogery pod Tibie w celach naukowych oficjalnie ![]() więc wiem jaka jest zasada działania hakerów i keylogerów chociarz takiego TibiaOwn. To płatny programik warty jakieś 40 zł - 30 zł pobiera tekst wpisywany w polach password i number a potem się wyłańcza sprytne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() "Hackerów" czyt. złodziei jest masa wszędzie ale żeby z tego powodu odświeżać temat z przed 4 lat?...
Archeologom mówimy nie.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Archeologia jest be
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Guardia
|
![]() Duhhi-Berylia.
Ten pan nie zna zasad panujących w grze i bez powodu stara się wymusić pieniądze grożąc śmiercią. Istny przykład durnego zachowania. Pozdrawiam, Wolf-j3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 02 2008
|
![]() Ostatnio patrze oferta amulet of loss za 55k no to pisze do kolesia on mówi, że jest w AB~~ no to ja ide do AB~~, podchodze daje na trade faktycznie było 55k ale potem odeszedł i niby mówil ze capa nie mial. dal drugi raz a tu platinum
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |