|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Mam maly problem z Kazaa
![]() Nie moge sciagac filmow mp3 i innych rzeczy !! Jak patrze w pogladzie to pisze ze jest brak zrodel! Co to znaczy?? Help me ![]() EDIT Narazie mam tylko Kaze ;/ <edit by aktus> jezeli jestes w sieci lokalnej to na 99% admin wylaczyl p2p w waszej sieci. jezeli tak to najprawdopodobniej nic sie nie da zrobic, chyba zeby zmienic admina na takiego ktory by tego nie wylaczyl. z punktu widzenia admina stwierdzic musze ze nic innego tak nie zapycha lacza jak p2p wlasnie. kazaa jest poza tym najgorszym p2p w chwili obecnej.okolo 70% zciagnietych rzeczy to albo faki albo wirusy i trojany. lepszy juz jest emule Ostatnio edytowany przez aktus - 07-11-2004 o 21:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() To problem tylko z kazza czy rowniez z innymi programami p2p?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() klikasz prawym >wyszukaj>wiecej żródeł>dla wszystkich pobierań *
* co do zgodnosci to nie wiem , moze masz inne tlumaczenia ale u mnie jest cos w tym stylu , powinienes sie domyslic
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Zainstalowalem inny program typu P2P i tak samo
![]() Niestety racje ma aktus .Wnosek z tego ze moge sobie pomarzyc o Kazie ![]() W maju bede mial Neostrade ![]() EDIT Z jakiej strony mozna sciagnas emule? Ostatnio edytowany przez Wiślaczek - 08-11-2004 o 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() O Kazie nawet nie warto marzyć. Kazaa Media Deskto zawiera oprogramowanie spyware, które zostaje w systemie nawet po odinstalowaniu, a jej odchudzona wersja (Kazaa Lite) jest nielegalna. Wolę eMule.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
No bo pewnie ty instalujesz p2p do sciągania legalnych rzeczy ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Według mnie najlepszy i tak jest Stary dobry Bit Torrencik i nic więcej do szczęścia mi nie potrzeba, a co do Kaazy to jest tlyko jedna osoby którą znam która ma kaazę i komp jej chodzi na looziku, sam nie wiem czemu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nieobecny.
|
![]() Bittorrent (jako klienta polecam Azureusa, obecnie wersja 2.2.0.0 ) i DC++ z przynajmniej 10 GB na share- combo nie do pobicia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() O wlasnie skoro juz wspomniano o DC++ to ja moze powiem o swoim problemie, moze ktos sie zna
![]() Mianowicie chodzi mi o to, ze po formacie DC++ cos siadl...Nic sie sciagac nie chcialo, zainstalowalem ponownie, ale nadal dupa. Zna ktos moze tego przyczyne?...Bylbym ogromnie wdzieczny.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Witam!
Moim zdaniem plus Kazyy jest taki, że szybko ściąga różne rzeczy (Mi prawie zawsze ściąga 50 kb/s), ale minusem i to ogromnym są wspomniade spyware'y i fake'i. Tak więc zniechęcony do Kazyy postanowiłem ściągnąć co innego, wybór najpierw padł na eMule - wszystko fajnie ale trzeba strasznie długo czekać, ąż się jakiś plik ściągnie, tak samo Shareaza - nie dość, że trzeba stać godzinami w kolejce to jeszcze ściąga po kilka kb/s i na przyklad 5 megowe mp3 ściągają mi się kilka godzin ![]() Teraz sam już nie wiem czego urzywać. DC nie bo mam share tylko 4 gb (niedawno formatowałem). Help. ![]() |
![]() |
![]() |