|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2008
|
![]() Baa! Moje fejk śtojy!
1. ![]() 2. ![]() 3. !UWAGA! Zapomniałem dodać kewsti minotaura maga! Brzmi ona "Nie chcesz pracować? WIĘC GIŃ!" ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() Komciać! Ahh! Zapomniałem dodać hitów! Ostatnio edytowany przez Bartivo - 22-02-2008 o 10:38. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() First!
Ciekawie sie zapowiada! ![]() Ladnie wykonane wiekszych bledow sie nie dopatrzylem Nie oceniam bo to prolog Ale jezeli by nie byl to 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Jak narazie takie se. Sklejka moze byc, fajnie ze pamietasz o takich duperelach jak roznorodna roslinnosc i dodatki do terenu.
Jedyne co to chujowe te kilofy wygladaja, przy dialogach nie ma napisanej nazwy postaci co mowi np. "Co ty do cholery robisz?" A powinno byc np. Czlowiek mowi/says: Blablabla Przez te dialogi cza bylo sie troche domyslac wiec popraw to w next parcie. Kolejny minus to outy. Czemu ci niewolnicy maja jednolite outfity? Jak wchodza do kopalni to wyglada to jak Star Wars atak klonow (juz gdzies to mowilem kiedys w ktoryms z fakeu xd). Ogulnie nie jest zle ale rewelacyjnie tez nie jest. Ocene dam jak wyjdzie nastepna czesc. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
|
![]() Fajne może technicznie nie aż taka rewelacja ale fake zapowiada się fajnie >> Mówi to gościu co ledwo co umie zdjęcia pomniejszać xD <<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() Zapowiada się dobrze, większych błędów nie ma... Jest dobrze ![]() Nie oceniam, bo to prolog.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym tam zrezygnował, tak jak z nicków i pasków hp :S
+Ładne góry +Różnorodność roślin - Było coś bardzo podobnego :d - Brak imion przy dialogach, chociaż połapać się można ![]() ~/- Te same outy, ale rozumiem że ich tak przebrali xD + dobrze zrobione światło No, jest nieźle, z oceną poczekam na next part. @down: Lepsze (I O WIELE) to, niż orkowie ;s <tak szczerze to innych ras w Tibjiii nie ma, które by się nadawały na zue> @2xdown: Oto mi chodziło :>
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 22-02-2008 o 18:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Największy minus: minotaury.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2008
|
![]() Więc zaczynamy!
Dziękuję za komentarze, a next part pownien być na wieczór. Ostatnio edytowany przez Bartivo - 22-02-2008 o 22:12. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Yy. Nawet, nawet, nie jest tak źle, ale sama nazwa fake'a kojarzy mi się trochę z superhero. Zobaczymy, jak się rozwinie.
Jedno zastrzeżenie, te postacie suną? ^^ Przydałyby się outy w ruchu, bo beznadziejnie wyglądają bez ruchu. ; p |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Boshe kolejny "Nowy na Forum" robi fejka ..
ale co tu oświecenie!!fejk ladny podoba mi sie a najlepsze w nim minosy
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() @.Matrik.:
Aha, czyli lepiej orków dać, albo krasnalów (plagiat by był). @em0_-.- & Oerciak: O co Wam chodzi, bo naprawdę nie rozumiem? Pacz powiedział dobrze, a Wy się czepiacie nie wiadomo czego =.=" @Kedven: "Bunt" kojarzy Ci się z Super Hero O_o @topic: Good. xD 6/10 @down: Teraz Rly...Ciebie mi żal...to naprawdę żałosne, że musisz kogoś jechać o to że tak powiedział, chociaż miał rację, bo trudno się połapać jak nie wiadomo kto co mówi. I em0_-.- - możesz iść, płakać nie będziemy. @2xdown: Spox, chociaż to trochę co innego. Ostatnio edytowany przez Neaf - 22-02-2008 o 21:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up:
OMG,chodzi o to,że wszystko było dobrze,nie jest nigdzie napisane,że MUSI być "xxx says:".Autor nie popełnił ŻADNEGO błędu,tylko Pacz chciał być "fajny" i pojechał nowego user'a doczepiając się do wszystkie,omg,żal,wtf -,-. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() ee. fakt xd może 'bunt' nie kojarzy się z super hero, ale jako nazwa, jest dość kiczowaty. po prostu kojarzy mi się z głupawą, oklepaną fabułą, którą możesz przewidzieć całą, po przeczytaniu tytułu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jakiś lepszy jestem,czy ty jakiś gorszy? Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
Tak, ale napisał w poście ;] By się połapać: Ale w tym fake'u, a jak będzie większa rozmowa :? Dobra, przesadziłem, ale wkurza mnie jak się ktoś czepia innej osoby o to że tak napisała. To jego sprawa czego się czepia ;d @edit: Nie, ja też połapałem xd @down: Yy..tak... Czepiam się dlatego, że ten post był na prawdę bez sensu, szczególnie że em0_-.- już o tym wspomniał (o chyba że pisałeś równo z nim, ale taki krótki post w dwie minuty ![]() @edit: Analogicznie mój post też był "czepialski" i kolejny...to nie ma sensu xD @EDIT (dopiero po Twoim <dopiero zobaczyłem>): Hmm...nie logiczne, że trzeba powtórzyć po kimś, ale cóż...takie jest to forum (czyt. 10 osób <nie mówię o tym> powtórzy to samo i się cieszą xd) @edit: No tak... ale jak spojrzeć w niektóre tematy, to chociaż XYZŹ osób powtórzy to i tak nic to nie daje xd Dobra, koniec. Ostatnio edytowany przez Neaf - 22-02-2008 o 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up:
Pokazał mi posta na gg,tak się załamałem,że musiałem odpisać,logiczne,nie? No właśnie jego sprawa,to czemu się mnie czepiasz? @Edit4up: Logiczne,tym więcej osób powtórzy,tym bardziej to do niego trafi,ciężko zrozumieć? Mnie to i tak nie szkodzi,bo te forum nie obchodzi mnie za bardzo.Taki przypływ nabów(Nie mówię akurat o Tobie)mnie zdołował i zarazem zmusił do opuszczenia tego forum.Odpowiadam tylko dlatego,że nie lubię pozostawać postów bez odpowiedzi ;p. Ostatnio edytowany przez Oerciak - 22-02-2008 o 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
A czy tak musi byc? Nieee tego nie powiedzialem, tylko mu podsunolem zeby to zrobil jak chce, bo sie polapac nie mozna. A chyba kazdy ma prawo do krytyki czyz nie? -.-" |
|
![]() |
![]() |