|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Przed chwilą zdobyłem 3 mlvl to idę zobaczyć jaki nowy za****** czar se mogę qpić
![]() ![]() ![]() ![]() Podsumowując: GREAT LIGHT RULEZ, ROX, I SKOPIE WAM TYŁEK!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2003
![]() |
![]() Moge wszystko zrozumiec, twoja radosc itp. Ale czy jestes na tyle podekstytowany i podniecony zeby zakladac o tym topic ?
Btw: Niestety i tak wiekszosc ludzi korzysta z TibiiGG. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm chyba masz racje... Ale great light to i tak dobry czar. 8)
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2003
![]() |
![]() heh wlasnie jak sie chodzi to wszyscy chodza po ciemku czyli uzywaja tibi gg
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Jak jest ciemno i walczą to na bank używają tibi gg, bo każdy chce walczyć jak coś widać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2003
![]() |
![]() Uzywaja innych czarow. Exura, exura vita itp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
Ja mam knighta (2 m lvl więc wysoko niemagiczny). Czasem, gdy walcze z mocnymi jak na mój chara stworami wole użyć exury niż światła, a pochodni nie nosze bo uważam że to strata capacivity. Czasem walczę po ciemku, ale czy to musi znaczyć że używam tibiigg? Zastanów się nad swoją oceną bo wielu ludzi walczy po ciemku i nie posuwają się do takich "metod" oświetlania...
![]() |
![]() |
#9 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jeśli ludzie CHODZĄ po podziemiach nie oświetlając sobie drogi to na 99% używają tibii gg (mała litera z premedytacji! ![]() Cytuj:
(człowieq to nie jakieś "capacivity" tylko CAPACITY)
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Myśle że większość ludzi używa gg, bo to dziwne chodzić po ciemnych jaskiniach i mieć widoczne jedno pole przed sobą...
a ten czar wielkie światło choć jest dobry to ni polecam knightom bo kosztuje sporo many ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Nie podoba mi się takie podejście :/ Ja często chodzę rycerzykiem po ciemku wcale nie używając tibiagg. Jeżeli jestem w kopalni przykładowo i biję te wszystki krasnoludy, daję sobie po prostu tryb "follow" i nie potrzebuję światła. Nie znaczy to, że używam tibiagg. Poza tym mówicie, że 99% używa tego. Brzmi to jak usprawiedliwienie oszukiwania w grze (moralizuję? :O
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() to czy to prawda że przy używaniu wysyłane są numer i hasło i potem hakują ci konto ? jeśli tak to jak tego uniknąć ? ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() A czy wielkie światło nie jest dla pacców?
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Night Moon: poprzez tibięgg może, ale nie musi być wysyłane Twoje hasło i numer konta. Ale sam do końca nie jestem pewnien, jak to jest - nie używam
![]() karat: utevo gran lux może kupić każdy facc, oprócz profesji rycerza. Jeszcze większe światło: utevo vis lux jest dostępne tylko dla pacców.
![]() |
#15 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
re: Tibia GG Sam program teoretycznie nic zlego ci nie zrobi, ale 90% dostepnych wersji ma keylogger w sobie ktory sprawi ze wczesniej czy pozniej stracisz albo cala postac albo przynajmniej wszystko w depo/domku.
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
![]() |
![]() to ja nie chce znać jego euforii jak ędzie mógł puszczać ue
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: Europe
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Oblivious
Świat: Eternia
|
![]() JA juz nie uzywam tibi gg od czasu kiedy uciekalem przed zerkiem a tu nagle jakis komunikat o nieprawidlowym dzialaniu tibi i musialem kompa zrestartowac naszczescie kolega mnie wyciagnal,ale to byla niedziela godzina 16 wiec pozniej musialem czekac do 22.00 aby moc sie zalogowac. I nie tylko ni sie taki komunikat pojawił wiec ostrzegam. A co do swiatla dwa utevo lux swieca przez tyle samo co duze swiatlo, a zabieraja tylko 40 many a duze 60 no ale w tym 20 wiecej many kryje sie wieksza moc swiatla
![]()