![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Koszalin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thadel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 71
|
![]() Tak można, w Thais, poszukaj na www.tibia.erig.net wpisz life crystal itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() tibia.erig.net juz nie funkcjonuje pod tym adresem ale pod www.tibia.wikia.com . Ewentualnie na naszą polską tibijską wikipedią- wiki.hunted.pl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 8
Imię: Legenda Tibi
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Nie łatwiej odpowiedzieć, tylko dać Linka aby szukać? Moim zdaniem łatwiej, tak więc odpowiem na pytanie i dam Info.. Link będzie tylko do Poradnika, jak przejść Questa
![]() Life Crystal emituje słabe, niebieskie światło i można zamienić go na Life Ring w Gamel Quest. Nie będe opisywał ci całego Questa, bo jest bardzo łatwy i wystarczy tylko poczytać. Jeżeli chciałbyś wiedzieć jak go wykonać kliknij tutaj. Mam nadzieję, że pomogłem.
Mój Blog na Tibia.pl: http://forum.tibia.pl/blog.php?u=112404 . << NOWY WPIS!! Nick: [char]Legenda Tibi[/char] Świat: Astera Profesja: Druid Best Solo: [monster]Demon Skieleton[/monster] Best Team: [monster]Dragon[/monster] Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Imię: zelia jumux
Profesja: Master Sorcerer
Świat: solera
Poziom: 67
Poziom mag.: 60
|
![]() zdecydowanie latwiej ale lepiej sie poswiecic i nauczyc kogos zeby sam sie dowiedzial a nie non stop byl uzalezniony od inych
![]() |
![]() |
![]() |