|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2008
Lokacja: Kętrzyn - W.-M.
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nodrink Nolive
Świat: Celesta/Morgana
|
![]() Gram od okolo tygodnia w tibie dzis rano sobota wlanczam tibie i zaczynam pykac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Z tego co wiem, to Gm musi zatwierdzic niwy nick i sprawdzic czy jest on zgodny z regulaminem. Ale nie jestem pewien czy to prawda ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
Ciekierapa |
Ta wiadomość została usunięta przez bosal.
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() w cryminal record kliknelem tam aby pokazac caly wyrok i tam byo opisane dokladnie za co i ze trzeba swoj nic zmienic klikajac ponizej i tak tez zrobilem nick zmienilem ale hgrac dalej nie moge... ile moze trwac czasu zatwierdzenie przez administracje nowego nicku ? Bo sie za Tibia stesknilem bardzo.... w koncu weekend wolne od szkoly i mialem zamiar se troche pograc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Niektórzy GM'owie nie byli online od marca 2007, więc poczekaj jeszcze trochę. Oni też mają swoje życie, nie siedzą cały czas nad Tibią.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A oto co napisali jako powod loga na nick: Punishment Information Type: Namelock - A character with a namelock is not allowed to log into the game until the character gets renamed. Character: Kamikadze kopa ci zasadze Reason: name containing part of sentence Comment: In polish "Kamikadze I will kick you in the ass" Old Name: Kamikadze kopa ci zasadze New Name: Kokosowy Kokos Date: Mar 08 2008, 11:23:55 CET Status: The new character name will be verified by a member of our staff as soon as possible. Kamikadze kopa ci zasadze - tego nicku wlasnie uzywalem niektorym sie podobal niektorym nie ale chyba niejest jakis specjalnie obrazliwy ? Kokosowy Kokos - a na taki zmienilem... tu juz chyba niema sie do czego przyczepic... zreszta mi an nicku niezalezy zeby byl jakis odjechany... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Trzeba było nie opuszczać zajęć w przedszkolu to może twój iloraz inteligencji ukształtowałby się na poziomie lepszym od 20.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Prawdopodobnie jakiś tutor mógł Cię zareportowac.
Twój nick był niedozwolony :nie można tworzyc nick'ów o treściach obrażających kogoś ,nick'ów o nazwiskach znanych osób czy nazw śladów historii. Wybierz poprawny nick ,poczekaj ,myślę do tygodnia a następnie wróc do gry. Powodzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() DO TYGODNIA !?!?!? Yooohhooo !!! Lepiej byc niemoglo..... a ja planowalem dzis nocke w tibie zrobic..... grrr ku...
![]() Ostatnio edytowany przez kakademona111 - 08-03-2008 o 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() Ja nie gram w Tibię od roku, nie jem czipsów od 3 tygodni, i? Coś zrobiłeś źle, trzeba zapłacić za błędy. Może być tydzień, mogą być dwa dni, może być i miesiąc. Poczekasz to pograsz. Ewentualnie wyjdź sobie na dwór, pograj w coś czy zrób cokolwiek.