|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Nowa Ruda
Stan: Na Emeryturze
Imię: Old Maka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
![]() |
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Za dużo ich było : p
Świat: Teraźniejszy
Poziom: 007
Skille: elo
Poziom mag.: 99
|
![]() tylko 200k/ 30min
~400k na h XD! ładnie ![]() p0zdr0 Ness Signed.
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 02 2008
|
![]() niezle xDD kolego, miales jakies zle przezycia z hackerami i dlatego aol'a i softow nie nosisz czy jest jakis inny powod? xDD
Filmik fajny, dawno takiego nie ogladalem ;ppp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2008
|
![]() Makaveli zawsze byłeś lepszy od tych noobków jak tomurka... Pamiętam jak ten super pro eful tomurka łaził po pohu i zabijał ludziom slimy do skillowania...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
|
![]() Makuś,
I Ty niby klepiesz biede taa? Kłamca! XD Pozdro, Biały ~
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() Heh, ładnie. Przecież tak można expić na twoim levelu. Najczęściej będzie ci się zwracało, albo nawet zawsze. To mnie wkurza, że knight nawet jakby mial 1kk kasy to nie może zrobić takiego pg jak tutaj. Bo co, pójdzie na frosty i będzie bił z e-grana?? Przecież to śmieszne, zanim zabije te 3 frosty to już dawno na dragach tyle by wbił i będzie miał reda za redem ;/ Ciężko ogólnie grać knightem, ale cóż nigdy z niego nie zrezygnuję, bo mam nadzieję na małe zmiany
![]() Pozdro Ostatnio edytowany przez Trickhor - 01-03-2008 o 10:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Usunięty
Imię: Adam Ziomus
Gildia: Sibuna
Świat: Morgana
Poziom: 162
Poziom mag.: 74
|
![]() Tęskniłem za Twoimi filmikami od tibii 7.92 ;p
Co do filmiku - mam podobny ze 181 msem który miał 550k/h bijąc głównie spawny po prawej stronie mostku, ale potem bił w zasadzie całą wyspę. Myślę, że mógłbyś dzięki temu mogłbyś nieco polepszyć szybkość expa ;p @Trickhor W tym patchu na zmiane loota właśnie o to zadbali, żeby zawsze się msom nie zwracało, więc nie możesz mówić, że zawsze się zwróci. A knightem można nadal robić niezłe pg. Mój znajomy 160ek expi na poi dlach z grana ze siocherem, szybkość expienia przekracza 350k/h i ładnych pare razy zaliczył niezły profit, ale waste oczywiście też się zdarza. Przed updatem to knighci expili solo na frostach nawet z uhami. Mam filmik 200 ek który solo robił 450k/h, kiedy my mogliśmy sobie na dragach posiedzieć :> Ja czasami próbuje expić na frostach z ue i z kilku huntów raz mi się zwróciło, pare razy spory waste i raz jeszcze większy waste związany z blessami ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() @Master-Mada
Masz trochę racji w tym, ale 101 ek naprawdę ciężko iść na jakiegoś hunta zmarnować 100k~ na expienie i wbić jakies 400k expa w 1-2h. Byłem z kumplem 91ek na wrl, chcieliśmy zobaczyć jak tam jest. Wzięliśmy po 320~mf, zanim doszliśmy minęło 20-30min. Zabiliśmy 9 wrl i skończyły się manasy. Manapotionów używaliśmy tylko do leczenia ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() @up
Dosłownie,knightem przynajmniej kiedys można było się bawic w hardcore-80 ek'iem block 6 dli i uhanie non-stop. A teraz?Żeby bot chciał to nie "wyuha";x Zostawcie tytanica nie wyciagajcie go tylko oddajcie knighta;x @film szybko; o Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Na frostach expilem od 199 do 204 lvla i na 5 lvli, zaden dsm nie spadl, ok 4-5 rh waste tam jest niemalze zawsze, chyba ze cud sie zdarzy to sie zwroci. Heh tesknisz za filmikami, niestety skonczylem grac jakies 8 miesiecy temu (praca zona, dziecko nie dlugo), tak ze teraz sobie pykam troszke ale z nowu za kilka dni mnie nie bedzie pewno ![]() Na spamie ue jets dobre expo, ale niestety tylko w nocy, bo w dzien na neo zawsze lagi sa... pozdro
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Lokacja: Harrogate ;<
Imię: Kalarepa Szczymryj
Gildia: `¬
Świat: Danubia
Poziom: 60
![]() |
![]() Ogolnie to Cie nie lubie.. ale film fajny ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Radwanice
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 53+
![]() ![]() |
![]() Nieźle boczek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
|
![]() Makaveli of Chaos - THIEF
Cześć thiefie ( wyje**** mi lootbaga w ankh gdy miałeś 40 lvl ). Po zobaczeniu nazwy tematu Demolka - 205 ms spam ue na frostach. Pomyślałem sobie, że to na jakimś świecie pvp. Demolka walenie z ue w monstery ? ; o imao thief : < Ostatnio edytowany przez Cery - 02-03-2008 o 20:06. Powód: Polacy do idiocii - użalam sie w pokoju i płacze nad tym iż urodziłem się w tak zjebanym kraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin
Profesja: Knight
Gildia: Innomin8s
Świat: noobtional pvp
|
![]() Cytuj:
Wolisz dobrą kasę? Wybierz knighta. @edit W sumie, tak było kiedyś, może teraz troszkę się zmieniło. xd
lepiej być murarzem niż ćpunem Ostatnio edytowany przez Marecki666 - 01-03-2008 o 17:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Kaver Pall
Profesja: Paladin
Poziom: 107
Skille: 94/74
Poziom mag.: 19
|
![]() Wedlug mnie dobry filmik, ale zainwestuj w softy waste bedzie napewno mniejsze. Jak bys mogl to nakrec cos podobnego ue style tylko ze na hydra island :> tez chetnie bym obejzal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Łódź
Imię: I** V***
Poziom: 270
Poziom mag.: 87
|
![]() eee tam tak sie teraz expi wiec nie wiem o co wam chodzi. A jesli chodzi o najta to moim 192 na samych manasach na bb island na necrosach bonebeastach i zachaczajac o pare lichy czyli -2 i -3 mialem 200k/h i okolo 3 pary boszkow do przodu + 2 pary na zwrot manaskow nie licze oczywiscie harden bonesow misticow rodow guardianek p-armow i innego shitu. Ogolnie szczerze mowiac sprzedajac wszystko po 2 tygodniach expienia tam zarobilem okolo 1kk i wbijalem 1.5kk dziennie wiec nie za duzo nie za malo ale kasa byla
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
Lokacja: K-ce
Imię: Gaara'Goku
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
@Makaveli Thug Ja także lubie Twoje filmy ![]() Hmm... Nowa Ruda-Ruda Śląska? Jak tak to pozdro mam rodzine za Mc'donaldem ![]() Ostatnio edytowany przez Muerte - 10-03-2008 o 18:20. |
|
![]() |
![]() |