|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kaver Pall
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 107
Skille: 94/74
Poziom mag.: 19
|
![]() Witam, czy dalbym rade oczyscic blue djin tower 85 rp skile widoczne w profilu niestety mam tylko 20 as starow wiec czysczenie calosci z nich nie wchodzi w gre do wyboru rski albo pb, ile zejdzie smp i shp i jaka przyjac taktyke tzn walic z mas sana czy rski i exori san/con?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Ja swoim palkiem tam expie, lurujesz tak żeby większość była pod schodami i mas san.
Szkoda marnować ass starów. Last room jest najśmieszniejszy bo czasem tak jest, że zwykłe djiny trapują maridy i możesz sam sobie z rsów bić, ale to rzadko, więc polecam tam mas san. Mi na wyczyszczenie całej wieży schodzi około 2-3 bp mana potionów i kilka sztuk hp potów. @Edit Wiesz, ja mam ciut większy lvl i dość sporo hp więc nie używam ale jak nie masz lagów to z mas sana tak wyrobisz, że nie walnie cię więcej jak raz czy dwa, więc chyba nie trzeba. Najlepiej to sprawdź ![]()
"I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter" Ostatnio edytowany przez Milten Magician - 11-03-2008 o 18:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kaver Pall
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 107
Skille: 94/74
Poziom mag.: 19
|
![]() Dzieki pomogles mi :*
@edit Uzywac tam utamki? Ostatnio edytowany przez Kaver13 - 11-03-2008 o 16:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bez Utamo , to tylko niepotrzebne waste. Bez Dwarven Ringa nawet się nie wybieraj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() @Up
Huhu, co to się działo jak ja tam wkroczyłem bez tego pierścienia ^^' @Topic Mimo wszystko uważaj na ewentualne niespodziewane combo, bo jak tak piźnie wszystko naraz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: Wałbrzych
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Almaril
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 74
Skille: 85/68
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Mnie śpieszno było do wykonania Djinn Questa, więc do czyszczenia wieży zabrałem się na 50 lvlu, kiedy tylko dorwałem się do Divine Caldera
![]() ![]() |
![]() |
![]() |