|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
|
![]() Witajcie!
Mam tam niby dostać chara od kolegi kolegi. Passy przejdą przez dwóch kumpli do mnie. Ehh.. wiem dziwne no ale jak ma coś być z tego to jestem chętny. Że dawno nie grałem w tibie to co powinienem zrobić żeby konto stało się w 100% moje. Zmienić kogoś tam maila na swoje tak? Trwa to 1 miesiąc jesli się nie myle. Zmienić passy. Zamówić nowego recka. Ale jeśli są tam podane dane kogoś innego to jest możliwość zmiany tych danych na moje? Powiedzcie czy dobrze pisze czy nie i co jeszcze powinienem zrobić! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Powiem jedno... Szukaj. Ale jak to tak bardzo boli, to masz:
1. Tak. Zmień e-mail na własny, trwa to miesiąc. 2. Tak, Zmień passy. 3. Sprawdziłem, obok dajesz "edit" i możesz wpisać nowe dane. Niestety, ale rec keya musisz nowego kupić :/ Około 5zł to kosztuje chyba. Btw. dlaczego przez 2 kolegów? dziwne trochę, no ale dobra. P.S. możesz spodziewać się chara bez kasy i eq, chyba że masz dobrych kumpli ![]() @down a no fakt... Tak czy inaczej, musi kupić nowego
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Athelas - 01-04-2008 o 15:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() wszytko co pan up poiedzial i:
-zaoamientaj kiedy sie wylogowales i na tibia.com sprawdz czy czas sie zgadza -przez ten miesioąc nie graj na maxa tylko staraj sie skilowac itp
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() No i oczywiście chciałbym wspomnieć, że granie czyjąś postacią jest nielegalne i o ile ktoś to wyczai to możesz czekać na delete
![]() @down Czyjąś postacią NIE można grać ![]()
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! Ostatnio edytowany przez Filipek - 01-04-2008 o 19:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
- nie wziąłeś za nią korzyść materialną; - grasz nią sam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Imię: WjeslaF
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brotherhood of Blood
Świat: Guardia
Poziom: 125
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Nie wolno ci ani sprzedać własnego konta ani oddać go za darmo http://www.tibia.com/support/?subtop...arules&rule=3g |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Gdyby można było za darmo oddawać legalnie konta, to by na allegro sprzedawali paczki zapałek "+ gratis konto w Tibii". Takie coś ludzie zastosowali w grac GameForge (czy jakoś tak, te OGame, bk itp.).
No i acc sharing byłby legalny: dzisiaj daję ci konto, ty mi dajesz jutro, ja ci pojutrze..
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ErAgOg - 01-04-2008 o 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Jednym kontem może grać tylko i wyłącznie jedna osoba, bez żadnych wyjątków ^^.
Noreqo, zmiana danych i maila a potem zmiana recka. Wszystko zajmie Ci ponad miesiąc o ile po drodze nie dostaniesz bana/delete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim zdaniem , nie powinniśmy mu pomagać w osiągnięciu tego celu, przecież to account sharing, a jak wiemy to jest nielegalne w świetle praw tibijskich.To jest także forum strony Supported Fansite (or smt lt), więc prosiłbym autora o napisanie takiego tematu na tibia.org.pl , albo jakimś innym forum
![]()
![]() |