|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2008
Lokacja: Dział Fake'i <3
Stan: Niegrający
|
![]() Przedstawiam kolejny fake story mojego autorstwa o tytule "Przygody Garndriela z Bensburgu". Życzę miłego oglądania.
Prolog: 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niezrozumiałe i mało treściwe, aczkolwiek widać że się starałeś.
Podoba mi się ten ostatni efekt, nawet jeśli jest paintowy. 6/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2008
Lokacja: Dział Fake'i <3
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Liczyłem na komentarze, a ty mi tu walisz jakieś "Hmm... Pl?" Jeżeli to jedyne co masz mi do powiedzenia to już możesz sobie wyjść i nie wracać!
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() (Ten text jest do Skeleton fariora)
u sak u kno ? (Ten text był do skeleton Fariora) Michos... jeżeli chcesz nam zabłysnąć swoim mega suprim poczucien humory to się nie wysilaj - tym razem ci się nie udało... Co do faka to moge powiedzieć żebyś bardziej się starał w przyszłości, zapełniał cały dostępny teren Wszelkiemu rodzajami śmieci, ponieważ ten faq jest straszliwie pusty ;/ a to nie jest dobre ;/ @down No więc następnym razem nic nie pisz, zamiast tak rozbudowanych wypowiedzi. No bo wiesz... nie którzy mogą nie zrozumieć sensu kierowanej do nich wypowiedzi... Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 18-03-2008 o 18:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Wybaczcie, ale ten fake jest tak pełny inteligentnych dialogów oraz rozbudowanej fabuły, że nie byłem w stranie nic innego powiedzieć...
@up Ogólnie rzecz biorąc na to liczyłem, ale cóż...
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 18-03-2008 o 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Meeh, brak wstępu żadnego ;//
Idą przez jakąś kryptę :O Od razu walka. Skele warrior słabo wyglądają. HP? I hate it ;D Mumy? Takie średnie pod względem fake Odwróć kolory >.>" Ogólnie: Dziwne ![]() Ocena: Prolog = Brak // I tak bym zawyżał/zaniżał xd Ale rób dalej, może będzie lepiej ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() nie podoba mi się. sorry.
w ogóle te lokacje są jakieś takie nie za bardzo. puste i takie biedne ; p ps. postacie sie nie ruszaja, jak chodza. walka jest jakas dziwna. nie jest zaznaczony zaden ruch postaci. Ostatnio edytowany przez Kedven - 18-03-2008 o 19:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Harmonia
|
![]() Całkiem fajny
![]() 8/10
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Zgiń! Przepadnij! Dupne :/ Nowe DSy stare dedy DSów :/ 3/10 LOL @Up Zgiń! Przepadnij! LOL @Up Zgiń! Przepadnij! LOL @Up Zgiń! Przepadnij! LOL @Up Zgiń! Przepadnij! LOL
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rainow Malax
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 26
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() 8/10 ładne i fajne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() o.O Avios wrocil xd
a co do fejka to : wegfuihjiwyahdkljgirjhklajdfklhklajwyhlkftjklhgkjk jfkgjaghugnnersvwgieron uitrhgijgftihodtjhiofdilmopigopdmb hiodigtigiigiuhasgiofjhigjfinjiothsdopnkhgdkjopngo fpjhkojkogfhghg dziekuje za wysluchanie
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() człowieku !! opamiętaj sie .. Robisz 30 fejków na tydzień.. i to na dodatek wszystkie bez sensu i fabuły.. 1/10 !
ŻAL RZAL ! SZAL !!