|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2008
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lukas Fire Master
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 35
Poziom mag.: 33
![]() |
![]() Ja na twoim miejscu poszedl bym na guardy dobry exp i loot na guardach exp gdzies tak do 39 i zacznij na dragach expic tylko wbij skile 72/55 potem to juz kup pacca a jak masz to sprobuj tomby.
#3 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczególnie, że to już drugi temat dzisiejszego dnia dotyczący expa palkiem.
A 30k to nie jest jakaś wielka kasa na wastowanie, więc i tak nie wbijesz dużo.
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2007
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Na 32lvl masz dobry exp na guardach, znajdz sobie jakaś wolną kopalnię i tam jedziesz bez waste. Przynajmniej kiedyś ja tak expilem na twoim lvl i skilalch~
![]()
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2008
|
![]() Szkoda ze to non pvp czekam na inne propozycje
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() - Kopalnie z guardami ( Dwarf Hell - ta gdzie quest na war hammera i dwarven axe )
- Poh ( weź bohy i t ringi , nie wbijaj sie w full resp gsów ) - Orc Fortes ( uważaj na zerki , chodź tylko po powierzchni , bo jak zapędzisz się na warlordy to będzie Hardo ) -D lair ( na twoim lvlu " bezpieczniej z blokerem " ) - Dark Catedra ( poziom -2 , ale nie ejstem pewny czy tam wyrobisz , jeśli się zdecydujesz weź pare hmm na ghosty ) - Ghostland ( uważaj na większą ilość dsów ) - Minosy niedaleko kopalni ( na twój lvl exp chyba nie najgorszy , a jeśli będziesz miał supermegafarta to trafisz na Horned foxa ) - Mount sterum ( cyce wszelkiej maści , słyszałem , że jest tam też jakiś tomb ale nie jestem pewny w 100% ) - Wyvu koło ofa ( chodzi mi o największy spawn , ale wcześniej poproś kolege żeby ci wybill full respa , potem jakoś będzie lecieć) Elf Fortes ( Exp na twój lvl bardzo dobry i loot całkiem ... ) Mam nadzieje , że choć trochę pomogłem ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Serovon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Vips
Świat: Calmera
Poziom: 60
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Ubic GSa na 32 lvlu ?!?!?!? Przeciez nawet bez haste bedzie go doganial. Na faccu expienie na GSach palkiem tylko od 60 lvl bo inaczej waste i duze prawdopodobienstwo smierci. OF ? trzymajcie mnie bo pekne... 32 lvl na OFie ? Nie ma najmniejszych szans tam expic przed 50 lvl i skillami 80/60 D lair - c'mon po co ma wastowac kilkadziesiat k skoro mozna expic normalnie... Minosy... on tam bedzie kilka dni 1 lvl wbijal, oprocz Horned Foxa to nie oplaca sie tam chodzic... Mt. Sternum - cyce sa slabe, lepiej na Tomba ktory tam JEST EF - lol, pall na EFie ;x trzymajcie mnie bo padne, 30 minut expienia i 30 minut drogi po speary...
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Union widzę , że o profesji która nazywa się paladyn , wiesz bardzo mało.
Skrytykowałeś kazdą moją propozycję chociaż sam tego nie sprawdziłeś! Wiesz mi lub nie , ale będę się trzymał tego co napisałem up. Może zamiast krytykować sam napiszesz coś od siebie ..... Paladynem gram dość długo i nie pisałbym bzdur jakbym ich wcześniej nie sprawdził... |
![]() |