|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: Warszawa takie thias Polski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Madasaki Zelazny-shinobi
Profesja: Druid
Gildia: BRAK
Świat: Jakis tam
Poziom: 18
Skille: 19/20
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Gram w tibie sporo czasu lecz mam dylemat.
![]() Mam nową postać na rooku i teraz nie wiem kim grać. ![]() Pall , Sorc , Drut , Rycerz . ![]() Powiecie mi jeszcze jaki powinienem dać mu eq.? Czy powinienem mieć przy sobie BP. Life potionów? Na czym dobrze zarabiać ,a na czym expić ? (gram na Facc) Z góry tnx . ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Jak lubisz skillować, ale potem zadawać mocne hity to knight albo pall, jak chcesz od razu sobie pograć to postaci magiczne. Po co ci poty na niskim levelu? Jak masz dużo kasy to daj pallkowi lub postaciom magicznym jakiegoś b roba, blue legi, crown helmet, vampke/demonke,bohy. A knightowi najlepsze eq na jakie Cie stać, on i tak ma od cholery capa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
![]() |
![]() hmmm... Musi szybko zarabiać i zarówno szybko expić. Chce żeby była to postać na długi czas a nie na 10dni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() Wybierz paladyna.
Wybierz sorca/druida. Wybierz knighta. Imho , prosta decyzja.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
|
![]() Sram k***a już było 628947620671240967140967140967190 tematów o tym. Wybierz szukaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Stan: Usunięty
Imię: 666
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Up: Kolega ma racje.
Topic: Wybierz knighta szybko expi, duzo zarabia. Ale ma 1 najgorsza wade trzeba nim duzo skillować. Jak na facc grasz to nie musisz sie wysilac i tak nie wbijesz pewnie wiekszy lvl niż 50 ![]() Ostatnio edytowany przez Badon - 16-03-2008 o 17:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() Palek na 80 lvl+ wyciąga ponad 200k/h na frostach. Knight wyciąga 60k+- na ice withach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2008
Imię: Knight Kicus
Profesja: Knight
Poziom: 22
Skille: 55/52
Poziom mag.: 3
|
![]() Ja mam pala 23 lvl i na ghoulach i guardach ciagne 4k/3h .
Jedyne co glupie w palq to to ze ciagle musisz wracac po speary , starsy , bolty itp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Tychy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zjarany Obywatel
![]() |
![]() Opcja "SZUKAJ"
No jak już napisałem tego posta, to już napisze. To wszystko zależy też od tego czy masz zamiar kupować pacc'a w najbliższym czasie czy od jakiegoś lv a może i nawet nigdy? Bo jeśli nie masz zamiaru za niedługo kupować pacc'a to proponuje Knight'a, może i dużo trzeba czasu poświęcić na skillowanie ale później nawet szybko sie expi i dużo kasy sie wyciąga. Co do palla, za długo nie musisz skillowac, na początku ogromnie szybko zarabiasz na ghostlandzie, a później tez nie jest źle (Shadow Tomb, PoH, itp) i co najważniejsze to możesz grac na facc'u przynajmniej do 80 lv. Co do druida/maga , zarobić możesz duża sumkę na robienie runków, bez pacc'a nie dojedziesz nawet do 40 lv , i często będziesz musiał siedzieć pod depo albo gdzieś i klepać runki by mlv rósł. Gilu
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Dziupla
Imię: Lord Silent
Gildia: Dashers
Świat: Olympa/Saphira
Poziom: 265
Skille: 115/85
|
![]() Cytuj:
shield+spear - rozdzka+tarcza - rozdzka+tarcza - serpent sword+tarcza - Od poczatku proponowalbym expienie i zebranie troche pieniedzy na rotach. Lecz najpierw dotrenowanie chociaz troche lepszego Dystans Fightingu/Sword/Axe/Club Fightingu w przypadku Palka/Knighta. W przypadku Sorca tylko zabijanie rotow. Ostatnio edytowany przez Juhhhhy - 16-03-2008 o 19:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Proponuje knighta i dalej proponuje używanie clubów.
(Bronie niedocenione) 10-20 p set 20-35 k set 40+ k legi, dsm/golden armor, warrior helmet,pirate boots, vampire/medusa shield.
![]() Ostatnio edytowany przez Levi - 16-03-2008 o 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Dziupla
Imię: Lord Silent
Gildia: Dashers
Świat: Olympa/Saphira
Poziom: 265
Skille: 115/85
|
![]() Proponowalbym raczej axe/sword ,chociaz teraz to zawsze cluby maja do dyspozycji blessed sceptre, ale to zawsze 1 atk mniej niz sword i 3 atk mniej niz axe. Mam na mysli najlepsze 1 reczne bronie z kazdego rodzaju powszechnie dostepne.
Ostatnio edytowany przez Juhhhhy - 16-03-2008 o 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Druga sprawa jest taka, ze mnie jako gracza obchodzi to czy ja wale srednio 200 czy 50, a nie czy ktos inny wali o 5pkt wiecej czy mniej ode mnie. Zatem przy odpowiednich skillach i broni wyzszej klasy bede usatysfakcjonowany niezaleznie od tego co wybiore.
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
![]() |
![]() Dzieki za pomoc rycerz okazał się Z********Y.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2007
Imię: Arnitemo
Gildia: Nocturnals
Świat: Askara
Poziom: 101
Skille: 90/70
|
![]() uwazam ze postac do szybkiego expienia i zarabianaia to paladin
przy 50 lvlu i skilu 75 w 1h masz okolo 7k na czysto na malpach a jak chcesz szybko poexpic to na gs island lecisz lub na vampy ewentualnie przy wyzszym lvlu na hydra island z assassian starami. To co napisałem tyczy sie pacc ale na facc tez najlepszy paladin bo juz od 35~lvlu smigasz na pohu ![]() |
![]() |
![]() |