|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Honera
|
![]() ![]() ![]() Niestety dla mnie nadszedł ten dzień, w którym mam doła (nie wiem kim grać). Zapewne mnie wyklniecie i powiecie, że to już było itp. Ja dobrze o tym wiem i was rozumiem. Będziecie mnie uważali za debila i oszołoma może nim jestem, ale przeczytalem wiele tego typu tematów i nie pomogło mi to zbytni w doborze profeji :/. Dlatego zwracam sie do was z prośbą o pomoc w wyborze profesji, mam pewne wskazówki, które mogą wam pomuc w pomaganiu mi ![]() ![]() 1.Mam troszkie kaski (150k~200k) 2.Chciałbym żeby ta profesja nie była zbyt popularna (gram na honerze) 3.Nie mam zbyt dużo kolegów więc hunty z team'ie baaardzo żadkie 4.Nie lubie skilować, gdyż nudzi mnie siedzenie i patrzenie na hity po 1~10 5.Pacca chyba nie będe kupywał chyba, ze na 80+ lvl Jeżeli ktoś odpowie na ten temat chwała mu za to jeśli nie to nie szkodzi ![]() Z góry przepraszam za błędy ale j.polski nigdy nie był moją mocną stroną :/ Ostatnio edytowany przez Meziol - 03-03-2008 o 17:54. Powód: Zapomniałem dopisać punktu 5 :p |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Więc, Royal Paladinie Macku, radziłbym Ci na pierwszym miejscu zakupić słownik, albo dać sobie spokój z tą grą jeżeli przez nią łapiesz doły.
A jeśli mam się odnieść do tematu to radziłbym Ci grać Druidem, łatwy zarobek, szybka kasa Hardo byś miał bez pacca Druidem 80+, radziłbym Ci bardziej knighta, ponieważ łatwiej na faccu sie expi. /Signed
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
topic@ wyklinam cie i mowie, ze bylo!
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2008
Lokacja: Warszawa
Profesja: Druid
Świat: Candia
![]() |
![]() google.pl h asdasdasd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2007
Imię: Cumel
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 67
Poziom mag.: 56
|
![]() a ja ci polecam palka!!!
Skilujesz do 50. Potem expisz, wpada ci z 63 skila. Skilujesz do 70 (10 - 15 dni skilowania). A potem mozesz juz cieszyc sie z expienia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff
Imię: Batrix Sorcerer
Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
Pocieszajace... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() lepsze to niz knight gdzie przy przyzwoitych skillach na 1 awans potrzeba kilkadziesiat godzin ( = dla normalnego czlowieka kilkanascie dni ).
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() 0o cieszę się, że aż tak dużo komentarzy
![]() Zapomniałem jednak dodać, że mam palka 41lvl 71/55 druta 11lvl i knighta 13lvl 47/51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
ahuuhauhauhahuahuauhhuahuahuahuauhahuhuahuahu! no chyba, że gracie godzinkę dziennie... ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff
Imię: Batrix Sorcerer
Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
|
![]() O LOL JESLI PALL MA 30lvl wiecej TO CHYBA JASNE KIM GRAC ?
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
@Do autora Graj tą profesją, którą gra Ci się najlepiej <- Gdzieś takie zdanie zasłyszałem w tramwaju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmmm.......grałem palem przez pewien czas (ok.2 tygodnie)
![]() było fajnie i przyjemnie sie expilo do póki nie dedłem ![]() i znów zaczełem myśleć nad zmianą profesji. Grałem już kiedyś druidem na facc nawet przyjemnie się grało ale to było jakieś 1.5 roku temu więc tu nasówa sie moje pytanko: Czy zmieniło się coś w grze druida na faccu, a może powinienem pograć inną profesją ??? Mianowicie chciałbym, aby moja nowa profesja nie wydawała 5k na 30 min. huntu/expienia oraz była w stanie w większości radzić sobie sama (chodzi mi tu o questy itp) plx help z góry dziękuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Imię: Lora Sisso
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 39
Poziom mag.: 4
|
![]() jezeli preferujesz gre samotna to ja polecam knighta poniewaz bierze potworki na klate a nie dostaje strasznych hitow
![]() chociarzby tak jak druid czy sorc ktorzy bd dostawac niezly lomot od np 4 rotow naraz ![]() Jezeli chcesz zarobic to polecam pallka gdyz na takim np. 15 lvl expi juz spokojnie na cycach (bez run i manasow) solo ;] pojedyncze spawny ds tez gladko ida ;] expienie na beho to wrecz przyjemnosc ;D (dopoki cie 3 naraz nie otocza xD) a Ty majac ten 40+/- lvl palkiem to dla mnie zadzisz ![]() Ale jest i - ...mianowicie amunicja ..jest bowiem ona dosc ciezka..;/ Wybor nalezy do Cb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Cytuj:
ahuuhauhauhahuahuauhhuahuahuahuauhahuhuahuahu! no chyba, że nie jest się normalnym graczem... ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ditto - 24-03-2008 o 21:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wiecie nie wszyscy sa nalogowcami 7 godz dziennie
![]() niektorzy graja np. 3 razy w tygodniu... ale chyba tylko przy takiej mozliwosci ludzie bija taki skill w takim zakresie czasowym... xDD GZ! dla autora tego tekstu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Palladyn
![]() spytaj kogoś kto nie zna się na tibii i nie wie co to jest o profesje której nazwa najbardziej by mu się spodobała albo rzuc monetą :> a jeśli to ci nie pomoże to wracaj na nasza-klasa.pl i znajdz kilku kolegów :>
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym sie nie zgodzila
![]() Moim zdaniem Druid bez pacca do jedna wielka dupa ;P Ale to tylko moje zdanie ![]() |
![]() |
![]() |