|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
Pokaż wyniki sondy: Za kim jesteś | |||
Vision |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 23.08% |
Duskinnes |
10 | 25.64% |
Inshion |
5 | 12.82% |
Inne glidie |
1 | 2.56% |
Jestem neutralny |
5 | 12.82% |
nie obchodzi mnie to wojna jest bezsensu |
9 | 23.08% |
Głosujących: 39. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2007
Lokacja: Szczyrk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mountian Dragon
Profesja: Paladin
Gildia: Vulcano
Świat: Furora
Poziom: 30
Skille: 65/50
Poziom mag.: 9
|
![]() W tym temacie chciałbym żebyście umieszczali różnorakie zdjęcia począwszy od pk teamow skończywszy na dedach
![]() Pozdro dla glidi Volcano
Tibia jest jak kobieta jeśli z nią zerwiesz z powrotem cię do niej ciągnie po jakimś czasie!!! knight i pal są najlepsi!!!!!!!!!! best solo [MONSTER]dragon[/MONSTER] Ostatnio edytowany przez bartekland - 08-06-2008 o 01:13. Powód: literówka;p |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() @Sonda
Trochę nie czaje tej sondy. Napisałeś ją tak jakbyś nic nie wiedział na temat panującej sytuacji. Jakieś obeznanie trzeba mieć więc radzę poczytać "Hyde Park", oraz temat "New War - We Rule Again vs. Duskiness & Vision" (tam w 2 poście masz likni do tematów). Przecież zaznaczając, że woje wygra np. Vision, to co Duskiness już nie? Albo jak zaznaczę że wojna mnie nie interesuje to nie jest tak jak bym był neutralny ;p? @Autor Temamu "W tym temacie chciałbym żebyście umieszczali różnorakie zdjęcia począwszy od pk teamow skończywszy na dedach niestety narazie nic nie mam ale jutro umieszczę" Pk teamów? W takim razie po co ta sonda? Wogule nie związana z tematem ;p @podsumowanie Temat się nie rozwinie na 99%. Pewnie pędzie jeszcze max. z 10 postów po mnie i gdzieś sięzagrzebie. Dlaczego? Odpowiedz jest prosta. Mamy "HYDE PARK", czytając ten temat łatwo zauważyć, że tam nie rozmawia się jedynie o tematach z Furory, ale także o ważnych wydażeniach piłkarskich, o WoW'ie i na wiele innych tematów. Co do zdjęć tych nieszczęsnych PK, komu to potrzebne? A po drugie, kto robi SS'a jak klepie kogoś? No chyba że ma w trapie 8 lvl co nie ma exury i potiony mu się skończyły. <Bywa> Odnosisz wrażenie antypatii? Mylisz się, jest to tylko kubeł zimnej wody abyś się ogarnął i uświadomił, że tworzenie takich tematów jest bezsensowne. Ale jak chcesz to go prowadź, to było tylko moje skromne zdanie. Elo i good luck (na bank się przyda <heh>) |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ale kurwa tez czasem trzeba sie ogarnac a nie na*******ac w hyde parku ciagle o jakims z dupy w wowie albo pilce, nie po to sa hyde parki na forum O TIBII!!!! zeby pierdolic z czyms co jest kompletnie nie zwiazane w zaden sposob z ta gra.
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Jakaś mania mniejszości czy cos? No to masz wolną ręke dlaczego nic związanego z tematem nie napisałeś? Może jakieś SSki z PA? ;p
Ostatnio edytowany przez druiT - 08-06-2008 o 12:19. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Podpisuje się pod Ratiltem, ty na*******asz w temacie o furorze cały czas o Wowie więc o co ty się jeszcze chcesz przypierdolić? Pozatym Ratilt Pa nie robi, zbyt zajęty z youenem blokowaniem trollów ab ( xdd ) dżołk
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta w*****aja mnie ludzie co a ni nie graja na furorze a ni nic nie wiedza co sie dzieje na servie a spamuja temat bezsensownymi tematami nie zwiazanymi z tibia, nawet jesli jest to hyde park
@temat Vision ogarnia, inne gildie nie, dlatego znow rzadzimy servem. Jasne, proste i logiczne.
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
|
![]() Cytuj:
pjontka _/
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2007
Lokacja: Szczyrk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mountian Dragon
Profesja: Paladin
Gildia: Vulcano
Świat: Furora
Poziom: 30
Skille: 65/50
Poziom mag.: 9
|
![]() lol mi nie chodziło o ss'ki z pk teamów TYLKO ,ale ogólnie z życia np. pokazać swój domek zrobić coś w rodzaju bloga tibijskiego a to wszystko tylko z furory ja dziś nic nie dam sroki,ale jutro sie postaram ;p
@offtopic moim marzeniem jest żeby kiedyś wszyscy gracze z levelem 20+ się znali z forum tibii ,a na Hyde park jest za dużo tematów tu można by np. zakładać propozycje rodzin,wspólnych huntów w jakieś miejsce(np pod ghostland.pod poh itp.)
Tibia jest jak kobieta jeśli z nią zerwiesz z powrotem cię do niej ciągnie po jakimś czasie!!! knight i pal są najlepsi!!!!!!!!!! best solo [MONSTER]dragon[/MONSTER] Ostatnio edytowany przez bartekland - 08-06-2008 o 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja1 23:55:11 i nei chce juz mis e expic paula 23:55:24 ZARTUJESZ sobie ;d paula 23:55:27 tobie sie nie chce expic paula 23:55:29 haahahahahaha paula 23:55:33 lepszego zartu nie slyszałam ; |
|
![]() |
![]() |