|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2008
|
![]() mam Pare Pytan
![]() Moj char to Royal Paladin lvl 65 skille 84/69 1) Gdzie zbierac KASE !! Nie interesuja mnie juz malpy, raczej wolalbym hunt, gdzie zbieram wypadajace raz na jakis czas lepsze itemy i zeby exp byl nie najgorszy ![]() 2) Gdzie expic ![]() Nie najgorzej ale moze byc ;p Dalem to do tajemnic mainlandu bo na tym forum nigdy nie wiedzialem gdzie wstawiac takie posty ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() co do punktu 1. Próbowałeś na OF?
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Stan: Niegrający
|
![]() 1. Necro na Drefii - z samej kasy się zwraca, a jak coś poleci, to jesteś mocno do przodu.
2. Możesz spróbować OF, chociaż ja żadnych doświadczeń stamtąd nie mam, ew. Dragony. btw., ciężko jest bez assasinek wbijać 75k/h ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Ostrołeka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rotmax
Profesja: Druid
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Nerana
Poziom: 25
Poziom mag.: 22
|
![]() 1) Vamp hel
Zbierasz tylko lepsze itemy (vampki dusty,ice rapiers etc.) Moze zarobku nie ma wielkiego ale jak sypnie to jest.. (jak wszedzie no ale skoro malpy nie..) 2) Imposible troche.. no ale jesli juz to próbój deep feebula z power bolcami. 70-100k / h a powinno wyjść lekko w przód ; ] Dla kasy.. małpy xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie wiem jak jest tera z lootem na vampach po tym upie ;D Bo tak to slaby exp i slabe potworki ;p
Ogolnie NIGDY nie uznam chodzenia z kusza, tarcza to podstawa a pozatym power bolty mniej rypia HP niz Royale ![]() Taa malpy dobry zarobek ale nudne jest zbieranie kamyczkow i pieniedzy, wieksza zaciecha jest jak ci DSM albo BOHY wypadna ale to juz wspolne hunty ![]() PYTANIE !!?? Co to ten OF ?? XD A...i jeszcze jedno znalazlem moj top secret na cycki ![]() ![]() A na dodatek zwraca sie za Manasy i inne potiony, a przy okazji bicia dragow sa 3 na respie ( najbardziej mnie wkur.. ![]() ![]() NO i ak mowilem czasem z dragow poleci Dragon Shield ;] i green dragon leather jak skorujeszi dragon scale wiec nie jest najgorzej XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: W cieniu Czarnobyla
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Skille: 8x/8x
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @Up
Pomogłeś mu naprawdę. Gót lak @Topic Cytuj:
No albo Dlair z Sioherem(musiałby mieć dobry Mlv. Naprawdę on zmniejsza waste !). Wycinasz skórki, po upie częściej WoIe spadają. A je sprzedasz u Djina ; ) Cytuj:
Możesz też HellGate odwiedzić i popróbować bawić się z Beholderami. Albo Dvorce, Lizardy : o
Ostatnio edytowany przez Nunnezz - 09-04-2008 o 17:35. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Orc Fortess, Nekro, Vampy - Nie obchodzi mnie co o tym myślisz <.<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
( ok skonczylem, nie lubie cenzurowac wypowiedzi ![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Necro - To jest fajny pomysl ale nie wiem gdzie wiekszy resp, bo necro to ciota, a BOHY z niego leca ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Necro tomby albo necro house, soluj po jednym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: W cieniu Czarnobyla
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Skille: 8x/8x
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() http://tibia.pl/earth.php?x=33019&y=32460&z=7&q=29.18
Tutaj znajdziesz necro ; o Ewentualnie jeszcze Hero z blokerem ; P Kasa z tego jest jak poleci coś z crown seta ; )
![]() |
![]() |