|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2008
|
![]() Elo
Prosilbym Was abyscie doradzili mi, czy jest jakas mozliwosc skonfigurowania mojego neta (NEO 1mbs :S) w taki sposob(Lub inny, byleby bylo dobrze), aby nie bylo laggow na amerykanskich serwerach? Chcialbym sobie pograc na jednym z nich, ale nie moge ze wzgledu na laggi. (Na kazdym niemieckim serwerze 0 laggow) Z góry thx @down Pocieszajace, wynika z tego, ze to nie przez moj net w 100%... Ja Yeti kurwa :S Prosze o wiecej wypowiedzi Ostatnio edytowany przez BrPlSwe - 25-03-2008 o 11:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Czytając forum zauważyłem, że wielu ludzi ostatnio ma problem z lagami najczęściej właśnie na amerykańskich serverach. Wynika z tego, że to wina serverów, a nie PCetów graczy. Trzeba czekać, nic nie poradzisz konfigurowaniem neta :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() po 1 neo sux
po 2 lagi sa spowodowane duza odlegloscia polski od usa, sprobuj pograc na serwerach USA w innych grach,zawsze bedziesz mial ping powyzej 100 lub 150 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Po 1 neo nie jest az takim zlym internetem
Po 2 kiedys nie mialem laggow na amerykanskich serwerach Po 3 inni gracze jakos graja na amerykanskich serwerach Po 4 kiedys nie bylo roznicy czy amerykanski czy niemiecki serw Nadal nie wiem, co o tym myslec :| More plx Ostatnio edytowany przez BrPlSwe - 25-03-2008 o 11:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() bumpppppppp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Buuump, halp plx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Jak nikt nie pisze to widocznie nie zna odpowiedzi, nie odświeżaj już.
|
![]() |
![]() |