|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Witam!
Jak w nazwie tematu, przeznaczyłem mam do zwastowania 1kk na mojego noob sorca. Mam nim obecnie 52 lvl / 48 magic i oczywiście premium. I teraz meritum sprawy - Jak najlepiej za te 1kk które zamierzam przeznaczyć na manasy zrobić bp sd. Chodzi mi o to, że jakich manasów użyć - strongów czy zwykłych. I gdybym miał np. za zrobione runy iść expić to czy mam robić sd czy np gfb i pójść masowo wybijać barbariany. Głownie chodzi mi o to jakich manasów używać - zwykłych czy strong bo nie wiem które bardziej się opłaca(KTÓRE DADZĄ MI WIĘCEJ MANY JEŚLI KUPIE JE ZA TEN 1MLN :d) ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Klawiatura - 07-04-2008 o 20:15. Powód: Korekta ;d |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 113
|
![]() Małe manaski, wolne ładowanie many ale za to większa oszczędność. Co do strongów, szybciej zajmuje regeneracja many, ale są mniej opłacalne od małych manasków.
Wbrew temu, co powiedział pan up. Pozdrawiam, ~Sky Ostatnio edytowany przez Ion_Sky - 07-04-2008 o 20:23. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: w Thais
Profesja: Elite Knight
Gildia: Shadows of Death (4ever)
Świat: Nerana
Poziom: 142
Poziom mag.: 8
|
![]() 1. Opłacalniejsze są potiony małe, ale jeśli zależy ci na czasie kupuj duże.
2. Zależy do jakiego obozu idziesz jeśli do Krimhorn to rób GFB bo tam występują duże grupy, ale kilka SD by nie zaszkodziło. W innych obozach Barbarianów jest mniej więc lepsze będą SD. |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
![]() |
![]() @Ion_Sky
Dzięki, mam nadzieję, że to potwierdzone informacje bo dokładnie o to mi chodziło - o większą oszczędność. Czas nie gra roli, mogę stać i manasować się najsłabszymi ;p A i tutaj nasuwa się kolejne pytanie - jakie runy robić i gdzie z nimi iść expić czy ew. sprzedawać ?=d |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Ostrołeka
Imię: Rotmax
Profesja: Druid
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Nerana
Poziom: 25
Poziom mag.: 22
|
![]() Rób sd.. a nastepnie pójdz z nimi expic na frostach solo. Nie jestes noobem idz bez utamy, powinno pójść lekko, exp około 150k/h
Jesli nie masz softów przeznacz iles tam kasy na softy, dopiero pozniej za reszte kupuj mf. Za 1kk przeznaczone na mf i zrobione z nich sd uzyte na frostach i pozniej z tego co zostanie z frostow itd az do 0 kasy powinienes leciutko wbic 100 lvl. |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
![]() |
![]() @Marover
Dzięki ![]() ![]() Temat do zamknięcia ![]() |
![]() |