|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 10 2007
Lokacja: Bialystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sasukekeuhn
Profesja: Paladin
Świat: Astera
|
![]() Mam taki problem, gdy jest ranek w tibi jest spoko, ale jak jest już wieczór to mam na ekranie małe kropeczki ! możecie powiedzieć co mam zrobić żeby ich nie było?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
|
![]() Wrzuć zdjęcie jak to wygląda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Spróbuj to: options>graphis>advanced>show light effects i powiedz czy pomogło.
A może napisałem to kilka postów wyżej -.- Ostatnio edytowany przez Goldscorpion - 31-03-2008 o 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() proszę bardzo ! jesli jest jakis program zeby tego nie bylo ! prosze podac jego nazwę ;p
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 8
Imię: Legenda Tibi
Profesja: Druid
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Miałem ten sam problem. Opiszę Ci wszystko w punktach, abyś wiedział jak to zrobić i nie popełniał błędów po drodze.
Są dwa sposoby.. Pierwszy jest trochę łatwiejszy, ale nie wiem czy zadziała, więc jakby co, postępuj wg. drugiego. Pierwszy Sposób 1. Wejdź w Options w Tibii! 2. Wejdź w Graphics. 3. Następnie w Advanced. 4. Ustaw w Advanced Graphics Options, jakiś z DirectX lub OpenGL. Drugi Sposób 1. Wejdź we Właściwości Pulpitu. 2. Kliknij na zakładkę - Ustawienia. 3. Ustaw Obszar Ekranu na 800x600 4. Kliknij OK. 5. Wejdź w Options w Tibii! 6. Wejdź w Graphics. 7. Następnie ustaw 640x480, 16 Bits. Jeżeli chcesz to ustaw sobie światło na Max., ponieważ będzie lepiej odbierać ![]() Mam nadzieję że Ci pomogłem ![]() ![]() Pozdrawiam Yoh92
Mój Blog na Tibia.pl: http://forum.tibia.pl/blog.php?u=112404 . << NOWY WPIS!! Nick: [char]Legenda Tibi[/char] Świat: Astera Profesja: Druid Best Solo: [monster]Demon Skieleton[/monster] Best Team: [monster]Dragon[/monster] Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
@down glupie domysly @Goldscorpion Nie zauwazylem twojego posta, bo akurat otworzyło sie zdecie i wszystko poszlo do góry ;P
Ostatnio edytowany przez Avallach - 31-03-2008 o 16:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() 1. Wejdź we Właściwości Pulpitu.
2. Kliknij na zakładkę - Ustawienia. moze troche ze screenem ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 8
Imię: Legenda Tibi
Profesja: Druid
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Topic Prosiłeś o Screena ![]() ![]()
Mój Blog na Tibia.pl: http://forum.tibia.pl/blog.php?u=112404 . << NOWY WPIS!! Nick: [char]Legenda Tibi[/char] Świat: Astera Profesja: Druid Best Solo: [monster]Demon Skieleton[/monster] Best Team: [monster]Dragon[/monster] Ukryty tekst:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() instalowalem tibie juz z 5 razy
------- o lol .... ekran mi sie mocno przyblizyl i zrobilem tak jak mowiles YOH i nic ;p Ostatnio edytowany przez Rothes - 31-03-2008 o 20:04. Powód: Double post |
![]() |
![]() |