|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Mondano
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 64
Skille: 81/60
Poziom mag.: 14
|
![]() Cześć
Chciał bym przedstawić filmik w moim wykonaniu jak expić na Hellgate. Na filmiku pokazuje jak dojśc, expić i wyjść. http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/39019 Ostatnio edytowany przez Tiestox - 01-04-2008 o 18:47. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
![]() |
![]() A nie oplacalo Ci sie bardziej leczyc exurami?
Ale i tak dzieki za film,przyda sie mi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() dobra to teraz tak cos odemnie, jako zaawansowanego pallka. (bylego d
![]() 1. znasz arcanie, za malo nosisz potionow. moze cie nie stac, jak kto woli, tylko ja wolalem zawsze przezyc niz pasc, bo 3 bp potionow to troche malo. 2. fajny poradnik. 3. czemu sie leczysz exura gran? zabiera za duzo many gowno daje. a te vity, nie panikuj. pozatym duzo bardziej oplacalne sa exurki ja na 60 lvlu z 16 mlvlem leczylem sie po 55 hp okolo a zzera tylko 20 many. dla porownania exura gran dawala mi niecale 100hp a zzera 70 many. jak nie musisz sie extra leczyc - uzywaj exurek to tylko na tyle, pozdrawiam i czekam na wiecej filmow. bemo aka sir lio xd
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2008
|
![]() Cytuj:
Ale w hellgate prawie nikt nie pkuje ;d a jak juz to pz jest w drodze na draconie wysttarczy 1 runka m walla i w tym mostku po drodze walisz i wiejesz do pz xd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() nie kazdy nosi mwalle i nie kazdy ma dobre pvp wiec nie kazdy ucieknie ;d pozatym jakie szanse ma 50 pall z chociazby 50 ms, ktory w koncu go wykonczy sdkami pozatym ma dobre czary na pacc =]?
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |