|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam. Oto druga czesc huntu w hg. (pierwsza byla zamieszczona juz dawno ale nie radze na nia wchodzic bo cos sie spartolilo z phorobucketem i widac jakies advy -.-)
Skilli i lvla nie pamietam bo to sa juz dosc stare screeny podam tylko moje skille teraz: przed deadem: lvl 40 dist 80, mlv 15 ![]() po deadzie: lvl 38 dist 78, mlv 14 ![]() teraz: lvl 40, dist 79, mlv 14 ![]() No to jedziem ![]() ![]() Po drodze na dsy, skoczylismy na elfy... ![]() ...oczywiscie do pieczary po pieczarki ![]() ![]() Juz na pietrze z dsami... ![]() ...jak widac... ![]() ![]() Ds na skraju smierci ![]() ![]() hehe...? ![]() hehe2...? ![]() hehe, ladny hit (ale best hit jest duuzo lepszy ![]() ![]() ![]() ds dostal combo... ![]() podzial expa... zgarnalem wiecej XD ![]() zieew... ![]() To be continued (w nastepnym poscie) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dalsze screeny
![]() uuuuuuaaaaaa, ale nuda ![]() 135 ^^ ladnie ;] ![]() Ds ginie ![]() ![]() ![]() Znowu podzial expa ![]() i znowu... ![]() omg... zmasowany atak czerwonoskórych, aaaaaa ![]() 111...? ![]() zzZzZZzzzZZzzZzZZzzzzzz ![]() j.w. ![]() -----||----- ![]() exp, exp, exp... ![]() ![]() No i ostatni ds... ![]() Loot: jakies smieci ![]() Wiem, ze troche nudne wiec wrzuce jeszcze UE i GM ;] Sorc mial lvl 36-40 czy cos a mlvl nie wiem ;p ![]() Wizyta GMa w ab, zbanowal jakiegos goscia ktory siedzial na mc po czym znikl ![]() ![]() comment... plx... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
|
![]() Ze screenow podobaly mi sie tylko hity malo o i do tego nei ciekawe :|
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Troche nudnawe..jak mozna ogladac 10 razy atakujacego DS'a
![]() GM..jak gm pojdzie zbanuje i wroci. Fajne nawet to UE. Mam nadzieje ze bedzie niedlugo wyzsze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia