|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Czy ktos z Paccem inny moze Mi Kupic Domek [ FACC] ?????
RIDE OF METAL!!!! \../(-.-)\../ http://photobucket.com/albums/y13/Matrix13/ Moje fotki Narazie jest bardzo malo wiec nie oplaca sie wchodzic ![]() Hail JAMERA!!! ![]() ![]() Jak cos moj nick na jamerze - Masterio Matrien |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Fallen Angel
|
![]() Jasne, moze jeszcze za darmo? Nikt ci nie kupi, a jak kupi po to zeby okrasc.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Nie to mialem na mysli .
mailem zamiar sie spytac czy ktos kupi mi chate za ktora ja zaplace i chata bedzie przepisa mi. i Czy da sie cos takie zrobic ??
RIDE OF METAL!!!! \../(-.-)\../ http://photobucket.com/albums/y13/Matrix13/ Moje fotki Narazie jest bardzo malo wiec nie oplaca sie wchodzic ![]() Hail JAMERA!!! ![]() ![]() Jak cos moj nick na jamerze - Masterio Matrien |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() nie mozna chyba przepisac domku na kogos innego a juz na pewno nie na facc.
wiadomo ze domke bedzie za twoje pieniadze nikt ci go nie podaruje. ludzie z natury sa podli wiec jak tlyko wlozysz do domku cos cennego zostaniesz wywalony z twojego nowego mieszkania i okradziony co zreszta powiedzial juz gangrel ![]() lepiej znajdz kolege z paccem ktory ma domek i popros by ci dal invite nie widze innego sposobu (chyba ze sam kupisz sobie pacc.. Zreszta naprawde dalbys komus obcemu w posiadanie sowje kilka k(sadzac po tym co mowisz wnioskuje ze masz raczej ~lvl)? Nie ufaj nikomu jesli nie jest kolega z rl.. Ostatnio edytowany przez Dezerter De'War - 15-11-2004 o 15:07. |
![]() |
![]() |