|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
Chcialbym sie zapytac, jak zdobyc confirmation key? Chce zamienic swoj Recover Key ze wzgledow bezpieczenstwa, lecz dlugo nie gralem i nie pamietam jak sie go otrzymywalo. Posiadam ACC numer, haslo i RK ("stary"), lecz nie posiadam wyzej wymienionego confirmation key. Czy wie ktos i moglby mi podac sposob na zdobycie go? Bylbym bardzo wdzieczny ^^ P.S Czy jest w ogole taka mozliwosc zmiany RK bez placenia? Bo wydaje mi sie, ze do tego wlasnie bylo trzeba tego CK lecz nie jestem pewien.
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. Ostatnio edytowany przez Azkabanczyk - 05-04-2008 o 13:38. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=95582
W skrócie wysyłasz 5 Euro czekasz kilka tygodni i pocztą dostajesz confirmation keya xP |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wlasnie nie
![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli otrzymanie nowego RK jest niemozliwe tak? Nie ma ZADNEGO sposobu nie liczac zaplaty? No nic... Mowi sie trudno. Dziekuje za odpowiedzi, lecz jesli ktos zna sposob (chociaz juz nie chce mi sie w to wierzyc) to niech napisze
![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Jedynym sposobem na zmiane recovery keya jest kupienie nowego. Wtedy droga pocztowa(ta normalna, nie e-mail) przychodzi Ci do domu list z confirmation keyem, dzieki ktoremu uzyskujesz nowy recovery key.
Zamowic nowy recovery key mozesz np. za posrednictwem firmy Drom, ktora sprzedaje recovery keye po kosztach - nic dla nas nie zostaje, po 22zl. Wiecej informacji znajdziesz tutaj: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=126467 ![]() |
![]() |