|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2008
|
![]() Witam!
Zamówiłem w firmnie DROM rec keya za 22zł - zapłaciłem W przelewie podalem nick postaci i moj domowy adres zamieszkania. Mam nawet potwierdzenie zapłaty, ale po 2 tygodniach jak rec key nie przychodzil szukalem odpowiedzi dlaczego? Dopiero potem sie dowiedzialem ze rkey przyjdzie na adres w personalizacji konta na tibia.com A ja mam tam wpisane miasto: Carlin Nr: 222 Name: Haxxor itd No cuz. Mialem hacka i haker wygenerowal rkeya... Mam pytanie ![]() ![]() Czy te 22 złote mozna jakos odzyskac albo napisac do Drom'u zeby zmienili jakos te dane? Bo nie dosc ze musze czekac 30 dni na zmiane danych na tibia.com to jeszcze wydac nastepne 22zł? Jestem załamany Napewno Cipsoft nie wysle listu do carlin 222 ![]() Proszę o odpowiedz ![]() wiem ze jestem glupi.. nie musicie mi tego uswiadamiac.. ale prosze = ( Licze na konkretną odpowiedz POZDRAWIAM |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli jako swój adres podałeś Carlin 222 - masz problem.
Najwyżej możesz napisać do Dr.Omadera i z nim pogadać. Ale niczego nie obiecuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() marcin
to nie ja wpisalem adres carlin 222 tylko haker ja nic bym takiego nie wpisal myslalem ze nie wysla do carlin 222 tylko na adresata przelewu ![]() jestem zalamany prosze o pomoc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to trzeba uważać na pseudo-glidie. Napisz do Droma, to jedyny ratunek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Lubin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Saurax
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 53
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
|
![]() dobre .... ja pomyśle, że odzyskam r-key od kogoś dobrego jak napisze adress zamieszkania w przelewie xD ...
a teraz masz nauczke... r-key zakłada się zaraz po utworzeniu konta i tyle... . Account lost, money lost ... takie zycie.
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() to jeszcze kiedys bylo
kolega mial to konto i nabral sie na exploita ja od niego to konto dostalem bo jemu nie bylo potrzebne wiem ze glupio zrobilem ale to byla jego wina ![]() myslicie ze napisanie do Dromu cos pomoze? ![]() pomozcie nie chce wydawac nastepnych 22zł ![]() ![]() Prosze jezeli wiecie co jeszcze moge zrobic to piszcie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Lubin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Saurax
Świat: Nerana
Poziom: 53
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
|
![]() Niewiem jak to w tibii dokładnie jest, ale jak stracisz skrzynke pocztową, to nawet jak nie jesteś jej właścicielem (masz wpisane głupoty w danych osobowych) i napiszesz oświadczenie do dostawcy (np o2.pl, zawierające twoje imie, nazwisko, dane osobowe, oraz to że ono jest twoje i zgadzasz się na odpowiedzialność karną z tym związaną) i do tego załączysz ksero dowodu (lub paszportu) to jest szansa na odzyskanie konta.
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() a macie moze jakis kontakt do Dromu? bo ja nigdzie nie moge znalezc
![]() Naprawde nie chce wydawac znow 22zł bo konto nawet za tyle bym nie sprzedal.. ale mi na koncie zalezy ![]() Prosze pomozcie... Moze jakis Admin albo Moderator cos poradzi? albo chociaz jakis mail kontaktowy do DROMu : ( |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
![]() Potrzebuje pomocy!
tak dawno nie wchodzilam na tibie... trzy dni temu mialam 1165 wirusów na kompie, ale juz ich nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() ale jego wina ze zostal shakowany
ale nie wazne wazne jest to ze teraz mam problem czy ktos moze mi pomoc? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() DR OMADER nie odpisuje
![]() zna ktos mail do dromu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Niegrający
Imię: Weczer
Świat: Askara
|
![]() Jeżeli twierdzisz, że to konto nie jest warte nawet 22 zł to po kiego grzyba kupujesz rec keya? Pewnie bardziej opłacałoby się zrobic nowe konto.
P.S. Musisz poczekac, Drom nie zawsze może natychmiast odpisac na e-mail :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() pacc[at]tibia.pl bodajże.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie drom nie odpisuje tylko Dr. Omader nie odpisuje!
LOL bodajze? a nie napewno..? dokladnie do Dromu? a ja nie mowie ze moje konto nie jest warte 22zł tylko ze nie jest warte 2x 22zł czyli 44zł bo raz juz 22zł wydalem warte na koncie sa itemki i skille 29 druid i 17 palek no i duzo kasy ![]() |
![]() |
![]() |