|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dzony Bravvo
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 31
Skille: 60+/40+
Poziom mag.: 8
|
![]() Otóż wczoraj wieczorem grałem jak zwykle w tibię. Oczywiście chciałem zrobić tp no i zacząłem pisać "tp, tp" na defaulcie ale nikt nie przyszedl. Pomyslalem wejde na Trade zobacze co tam i po chwili znow pisze "tp" lecz przez przypadek napisalem na... gamechacie. I dzis widze to:
![]() Dodam, że nie zrobilem w końcu tego tp. A pytam się za co w takim razie ? Za to że napisalem dwie durne litery na gamechacie ? |
![]() |
|
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Dzony Bravvo
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 31
Skille: 60+/40+
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
A poza tym zobacz sobie za co dostalem, za to ze napisalem tp na chacie :/ |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Włocławek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 90+
|
![]() Ban jest w 100% zasluzony.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Cytuj:
Comment: A game weakness, contrary to a bug, is not an obvious error of Tibia, but usually a side effect of a certain program feature which is supposed to be the way it is. For example, you are not supposed to walk onto the same floor tile where another character is already standing, unless you get teleported or use ladders, stairs, holes or the like. As a side effect, you can not walk past a character standing in a narrow corridor, which can be abused to block or trap you, e.g. on non-PvP worlds where you cannot attack players to make them move out of the way. Other examples of abusing a game weakness that are strictly forbidden are training for more than 15 minutes without playing actively yourself at your computer or deliberately teleporting your character to your home temple. There are numerous weaknesses like that, and you are required not to abuse them intentionally. Nie za napisanie tp na chacie, tylko za proszenie o teleportowanie. Ban zasłużony. |
|
![]() |