|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: W pokoju z komputerem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dabdri
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: 65/50
Poziom mag.: 13
|
![]() Witam, mam palladyna 36lvl skille 65/39 (nie czepiać się
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: Ostrowiec
Imię: Daniel Czarny Smok
Profesja: Knight
Świat: Menera
Poziom: 12+
Skille: 40/40
Poziom mag.: 2
|
![]() Ja na twoim miejscu poszedłbym na dragi tylko przydało sie podskilowac shielda.Byś czasami wychodził na = lub na +
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez danpan - 08-04-2008 o 07:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
|
![]() Mój kolega na tym lvl, skille(75,65) expił na OF, mówił, że nie ma waste i ładnie mu szły te lvl'e. Możesz spróbować tam poexpić, ale uważaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Ostrołeka
Imię: Rotmax
Profesja: Druid
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Nerana
Poziom: 25
Poziom mag.: 22
|
![]() Chyba najlepszaa droga do Twojego lvla to:
1) Zarobic 30k (Mintwalin, Podziemia Mount Sterum, Guardy!) - Wbijesz kolo 40 lvl. 2) Wastowac 30k na Dragach. I teraz.. jak umiesz grac to nie zwastujesz tylko caly czas bedzie w przód.. Poprostu bil pojedynczo smoki w veno d lair. od 40 lvla z skillami 70/xx Profit zazwyczaj jest a te 30k to zabezpieczenie abys potem nie musial znów siedziec na guardach etc. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Kurwa szukajka Cię zje?
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem na początku, na tyle ile możesz podnieś shield. Mimo wszystko, bardzo przydatny.
YoomeN~ a czy twój kolega też jest pallem ? Bo OF to raczej jest resp dla Knight'a . Pall dużo tam traci. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Tak jest pallem, to samo mu powiedziałem ale on mówił że tam sie świetie expi pallkiem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() @up
No spoko, tam jest dobry exp. może i dobrze expi sie palkiem, ale jakoś chyba nie w centrum OF i w podziemiach, na pewno nie bez blokera chyba ze tak od 50-55+ i good skille...ja tam ostatnio poszedłem z kumplem 40 pall. ja miałem już 45rp. i powiem ci że jak przechodzisz przez mury, do "placu" na OF to nie dasz rady sam...my up/down chyba ze 3 razy :/ |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Ostrołeka
Imię: Rotmax
Profesja: Druid
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Nerana
Poziom: 25
Poziom mag.: 22
|
![]() @up
Gówno prawda. 82 rp (ja) bije -1 (warlordy) i całe -2 łacznie z questem za 70k/h z profitem srednio 3k/h wiec nie gadajcie mi głupot. Na powierzchni z expem mozna sie wyrobic w 40k/h + 5k/h profitu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 73+
Skille: 83/62
Poziom mag.: 15
|
![]() Dark Cayedra ,expilem Tam Od 35 Do 50lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2008
|
![]() wbij 75/45 jak bedzie ci sie chcialo i lec na orcland jak chcesz zbieraj lootbaga ale jak bedziesz dobrze uciekal i znal juz teren z samej kasy wyjdziesz na plus a zwastujesz tylko speary
ja 40 ed razem z 35 rp czyscilismy caly orcland i of spokojnie mialem postmana wiec z lootbagiem nie bylo problemow samemy tez powinienies dac rade ale na pierwszy wypad lepiej idz z kolega ,który zna teren |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2006
Lokacja: Mexsyk
Imię: Scott yellow
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Unique
Świat: Libera
Poziom: 92
Skille: 90
Poziom mag.: 18
|
![]() Na moje oka jak chcesz zarobic to ghostland
ds, ghoule i takie tam Pozdrawiam
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja na tym lvl expilem na guardach, exp na ten lvl jest zaj... zjawiskowy naprawde oplaca sie tam chodzic i mimo trudnosci zbierac loota i robic lootbagi zbierac wszystko . ja radze siedziec na guardach do 40-45 lvl a potem of.