|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: exiva pls
Imię: kuba warriror
Profesja: Elite Knight
Świat: vinera
Poziom: 18
Skille: wysokie
Poziom mag.: 4?
|
![]() a wiec tak, mam problem otoz nie wiem kim grac.
Gram juz troche ale jakos nie umiem zdecydowac sie na jedna prof. knight fajna ale te skillanie, a jak pozniej padne to nie chce mi sie grac bo trzeba skille odrabiac pall calkiem fajny ale wkurza mnie ciagly brak spirow sorc/drut niby tez fajnie ale przed 60lvl (o ile dojde) nie zamierzam kupowac pacc a bez niego ciezko wiec moglby mi ktos doradzic? z gory dzieki no prosze o wziecie pod uwage nowego "update" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() tylko ze mi sie gra fajnie kina/pallem ale obie profki maja jakas wade ktora ciazko mi scierpiec, a o magicznych nie mowie ten pacc;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: Warszawa takie thias Polski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Madasaki Zelazny-shinobi
Profesja: Druid
Gildia: BRAK
Świat: Jakis tam
Skille: 19/20
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() hmmmm..... fajniejszy jest pall
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() tyle ze mialem pall i padlem przez glupie mass kicki (stracilem 50k na 34lvl wiec sporo) hail usa serv.
a polecilibyscie jakis german serv pvp njalpiej jakis mlodszy? to moglbym sprobowac |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2008
Imię: Rogow
Profesja: Paladin
Gildia: Fraternity
Świat: Nerana
Poziom: 50
|
![]() Tez sadze ze pall lepszy. Exp na potworach z ktorych leca speary to nie bedziesz mial z tym problemow. Dobre do tego sa valkirie bo przejzysz pare cial i znajdziesz ich naprawde duzo.. no ewentualnie moga byc trolle. A pozniej jak wbijesz ten 25 lvl to idziesz na mount sternum i w 1 godz uzbierasz te 1,5k czy tam 2k (to juz zalezy czy masz jakiegos kumpla z PACC czy bedziesz kupowal od ludzi) na 100 rsow. Pozniej zuzyjesz gora 20 rsow zeby uzbierac na nastepne 100 i tak w kolko. Z lvlu na lvl bedziesz zarabial coraz wiecej wiec bedziesz mial i duzo spearow i kase na niezle eq. Ja tak robie i nie narzekam
![]() Ostatnio edytowany przez tomek_r - 08-04-2008 o 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Nie da ci się pomóc bo jak ktoś coś napisze to ty od razu:
"Knight? Przecież skilać trzeba będzie!!! ![]() "Pall? Brak sperów!!! ![]() "Sorc? Przecież on ma mało HP!!! ![]() "Drut? Bez PACC'a nie ma co grać!!! ![]() To problem jest w twojej główce, jak Ci się coś nie podoba to zmień grę. ![]() Proste? Zresztą były miliony tematów o tej tematyce. Poczytaj może ci coś pomogą. ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lunatyk Guard
Świat: Guardia
Poziom: 80
Skille: 78/78+
Poziom mag.: 6
|
![]() Było już 50 razy na tym forum. Ja polecam Knighta, warto poswiecic te 1 lub 2 tyg na skillowanie i już możemy baardzo szybko expić zapominając o skillowaniu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki za all odp postanowilem ze chwilowo zrobie pala a jak nie wyjdzie to zgodnie z OPINIA Snick-a skoncze grac bedzie porzynajmniej jeden noobek mniej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
|
![]() Szukaj, szukaj, szukaj były już na forum tego typu tematy.
|
![]() |
![]() |