|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Jaką grupę krwi posiadasz? | |||
0+ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 18.60% |
A+ |
5 | 11.63% |
B+ |
3 | 6.98% |
AB+ |
5 | 11.63% |
0- |
4 | 9.30% |
A- |
0 | 0% |
B- |
0 | 0% |
AB- |
1 | 2.33% |
Nie wiem |
17 | 39.53% |
Głosujących: 43. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() W Japonii i niektorych krajach wschodu ludzie wierza, ze rodzaj krwi przeklada sie na typ charakteru.
Typ A Osoba punktualna, perfekcjonista, dużo planuje i jest cierpliwa (George H. W. Bush, Britney Spears) Typ B Kreatywny pasjonat, osoba zazwyczaj optymistyczna. (Jack Nicholson, Leonardo DiCapri) Typ AB Racjonalna, lubiana, zdolności do empatii, lubiana w towarzystwie. (John F. Kennedy, Thomas Edison) Typ O Ambitna, pewna siebie, naturalny lider. (John Lennon, Elvis Presley) ---------------------------------------------------------------------------------------- Czy u was to sie sprawdza? Dodatkowo podam czestosc ( w przyblizeniu) wystepowania roznych grup krwi w Polsce. 0+ 31% A+ 32% B+ 15% AB+ 7% 0- 6% A- 6% B- 2% AB- 1% A wiec forumowicze, jaka krew posiadacie? ![]() (informacje zaczerpniete z wikipedii oraz serwisu tokyobynight) No to zaczne od siebie: AB- , wszystko fajnie, ale zdolnosci do empatii brak ![]() @down: nie chcesz nie pisz ![]() @michoss: Jak juz docinac to przynajmniej realnymi przykladami i zaloz wlasny temat z zagadnieniami wyssanymi z palca. (Tak lepiej?) Ostatnio edytowany przez Tompior - 12-04-2008 o 22:14. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Kapłan Preclanski
|
![]() W Burkinie Faso i niektórych krajach afryki ludzie wierzą, że ilość i rozmieszczenie pieprzyków przekłada się na charakter.
Na twarzy Masz kompleksy Na Brzuchu Jesteś chamski Na nogach Jesteś leniwy Na rękach Jesteś pomysłowy Na podbrzuszu Jesteś niewyżyty seksualnie Czy u was to sie sprawdza? @2up Chwile temu pisałeś "Zrób własny temat" xd. Pamiętaj, najpierw czytaj docinki, a potem odpowiadaj xd.
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 12-04-2008 o 22:09. |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
![]() ![]() |
![]() 0-
;c Super dawca - dupny odbiorca
Ostatnio edytowany przez Davido16 - 12-04-2008 o 22:09. |
||
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() ja mam BRh+
Ostatnio edytowany przez Xendriel - 12-04-2008 o 22:38. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Cytuj:
@Michoss Czytałem, że do tego dochodzą: Na sutach Masz dużego ch*ja Na ch*ju Masz duże suty |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: w domu
![]() |
![]() 0rh+ab-b takom mam grupe krwi przecinek byc moze jest to zwiazane z tym ze muzg mi sie wylał kropka
Ile macie oczuf na twarzy przecinek bo jesli jedno to: jestes cyklopem przecinek a jesli dwa to jestes czlowiekiem kropka dół sorki zapomniałem o tym.. ; (
podpisu niet Ostatnio edytowany przez Dego - 12-04-2008 o 23:11. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ewentualnie jeszcze 3 galki oczne. Wtedy jestes albo bratem syjamiskim cyklopa albo x-menem i masz super moc w postaci 3 oczu gdzie 3 oko widze wszyedzie nagie kobiety i alkochol.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() @up
I strzela laserami. @temat Ab+ ![]()
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() PL+ wiem, jestem nietypowy ; )
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() 0 to dobry dawca, a nędzny biorca obojętnie od czynnika Rh : >
Ale w zasadzie przy transfuzji każdej grupy najbezpieczniej przetaczać tę samą, jeśli to tylko możliwe.
. Ostatnio edytowany przez Bambuko - 13-04-2008 o 00:09. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
![]() ![]() |
![]() U mnie to się zgadza.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() A+ moze frytki do tego
#19 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Sama informacja o tym, ze grupa krwi moze wplywac na charakter krwi jest ciekawa, ale rodzaj dyskusji jaka wywolal w topicu - juz nie. Zamykam.
|
![]() |