Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-04-2008, 19:18   #1
Astilinek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Imię: -
Profesja: Elder Druid
Gildia: dobra
Świat: Aldora
Poziom: 75
Poziom mag.: 54
Domyślny 19 druid i pytania o podziemia senji

Ostatnio zastanawiałem się gdzie by tu poexpić i przyszła mi do głowy senja a dokladniej jej podziemia.
1. Czy dam rade 19 druidem chodząc na wszystko (beho, mino guardy)
2. Jeśli tak to pomagać czasem sobie z frigo hura?
3. Jeśli nie to zaczekać do 23 lvl i wtedy zacząć biegać ze stalagmitami (własnej roboty)
4. Jeśli tak to czy jest sens zachodzić na mino magi, w końcu mają niedużo hp i zszedłby na parę strzałów a loot całkiem niezły(woce taurus mace)
Zaznaczam również że interesuje mnie tylko ta miejscówka i proszę o niepodawania w zamian żadnych innych. I jaki będzie mniej więcej zysk i exp na godzine(robiłbym lootbaga i scinał skórki)
edit: a i jeszcze jak by ktoś mógł screena z tym miejscem gdzie jest tak dużo fieldów bo nigdy niewiem gdzie trzeba zniszczyc te fieldy a także gdzie mogę znaleźć klucz do tej "areny" na -1 gdzie jest "winda" na -3

Ostatnio edytowany przez Astilinek - 17-04-2008 o 19:21.
Astilinek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-04-2008, 19:20   #2
Puii
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 04 2008

Stan: Niegrający
Domyślny

Beho , mino mag dopomagaj sobie
Reszta po prostu wal i uciekaj bo teraz zasięg 4 sqm
Puii jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-04-2008, 19:28   #3
Azkabanczyk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2006

Świat: Nerana
Domyślny

Szczerze? To na poczatku bedzie ci ciezko... Full resp pod schodami to bodajze 2 Guardy, ARcher i 4 Mino? Chyba dobzre pamietam, a jak nie, to liczby sa zblizone wiec granica bledu to 2

Mialem problemy na 20 lvlu Knightem to wyczyscic, lecz ty jako Druid wez GFB. Mysle, ze na wejscie warto to wszystko pociagnac z GFB/FB, gdyz zwroci ci sie w 100% - oczywiscie jak bedziesz robil lootbagi.

SS'a ci nie dam gdzie co nalezy niszczyc (pola ognia/enegrii/trucizny) bo od razu bede mial na swoim expowisku 10 osob z czego kazda sie polasi na moj lootbag....

Co do lootbaga. Spokojnie da rade wyciagnac 10k capa w krotkim czasie. Ale.... Jak bedziesz mial pecha i gdy bedziesz czyscil zachodnia czesc i jak sie cofniesz do wyjscia, to moze byc z nowu full resp (na Neranie nie raz tak mialem... :|) wiec radze ci tam uwazac.

A z czego masz bic? Nie mam pojecia Nie znam sie na 2 ostatnich Uptade'ach gdyz nie gralem 6 miesiecy a nie interesuje sie postaciami magicznymi.

Mam nadzieje, ze hociaz troche pomoglem Powodzenia.

Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię !

20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd
20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD

XD!

SPRZEDAM!
PACC Nerana - 600k.
Azkabanczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-04-2008, 15:09   #4
Astilinek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Imię: -
Gildia: dobra
Świat: Aldora
Poziom: 75
Poziom mag.: 54
Domyślny

nikt niw udzielil konkretniej odpowiedzi..
Astilinek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-04-2008, 15:33   #5
Azkabanczyk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2006

Świat: Nerana
Domyślny

Czemu mamy ci podac dokladne przejscia, co gdzie i jak uzyc, gdzie pojsc, z kim gadac... Jak ktos by to przeczytal to wlasnie to miejsce by nie bylo tak fajne, bo ciagle by przylazily 13 lvle Sorcem i by loot podpierniczaly. Z reszta, pewnie juz byl gdzies o tym temat jak tam dojsc. Poszukaj! :/ Ja ci dokaldnej drogi nie podam z w/w powodu. Uwazam, ze w poscie wyzej i tak juz wystarczajaco pomoglem.

Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię !

20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd
20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD

XD!

SPRZEDAM!
PACC Nerana - 600k.
Azkabanczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania