|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio zastanawiałem się gdzie by tu poexpić i przyszła mi do głowy senja a dokladniej jej podziemia.
1. Czy dam rade 19 druidem chodząc na wszystko (beho, mino guardy) 2. Jeśli tak to pomagać czasem sobie z frigo hura? 3. Jeśli nie to zaczekać do 23 lvl i wtedy zacząć biegać ze stalagmitami (własnej roboty) 4. Jeśli tak to czy jest sens zachodzić na mino magi, w końcu mają niedużo hp i zszedłby na parę strzałów a loot całkiem niezły(woce taurus mace) Zaznaczam również że interesuje mnie tylko ta miejscówka i proszę o niepodawania w zamian żadnych innych. I jaki będzie mniej więcej zysk i exp na godzine(robiłbym lootbaga i scinał skórki) edit: a i jeszcze jak by ktoś mógł screena z tym miejscem gdzie jest tak dużo fieldów bo nigdy niewiem gdzie trzeba zniszczyc te fieldy a także gdzie mogę znaleźć klucz do tej "areny" na -1 gdzie jest "winda" na -3 Ostatnio edytowany przez Astilinek - 17-04-2008 o 19:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Beho , mino mag dopomagaj sobie
Reszta po prostu wal i uciekaj bo teraz zasięg 4 sqm |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczerze? To na poczatku bedzie ci ciezko... Full resp pod schodami to bodajze 2 Guardy, ARcher i 4 Mino? Chyba dobzre pamietam, a jak nie, to liczby sa zblizone wiec granica bledu to 2
![]() Mialem problemy na 20 lvlu Knightem to wyczyscic, lecz ty jako Druid wez GFB. Mysle, ze na wejscie warto to wszystko pociagnac z GFB/FB, gdyz zwroci ci sie w 100% - oczywiscie jak bedziesz robil lootbagi. SS'a ci nie dam gdzie co nalezy niszczyc (pola ognia/enegrii/trucizny) bo od razu bede mial na swoim expowisku 10 osob z czego kazda sie polasi na moj lootbag.... Co do lootbaga. Spokojnie da rade wyciagnac 10k capa w krotkim czasie. Ale.... Jak bedziesz mial pecha i gdy bedziesz czyscil zachodnia czesc i jak sie cofniesz do wyjscia, to moze byc z nowu full resp (na Neranie nie raz tak mialem... :|) wiec radze ci tam uwazac. A z czego masz bic? Nie mam pojecia ![]() Mam nadzieje, ze hociaz troche pomoglem ![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czemu mamy ci podac dokladne przejscia, co gdzie i jak uzyc, gdzie pojsc, z kim gadac... Jak ktos by to przeczytal to wlasnie to miejsce by nie bylo tak fajne, bo ciagle by przylazily 13 lvle Sorcem i by loot podpierniczaly. Z reszta, pewnie juz byl gdzies o tym temat jak tam dojsc. Poszukaj! :/ Ja ci dokaldnej drogi nie podam z w/w powodu. Uwazam, ze w poscie wyzej i tak juz wystarczajaco pomoglem.
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |