|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Serwus ; p
Nie jest to mój problem.Mojego ziomka.Wygrał ogólnopolski konkurs j.Niemieckiego. Teraz ma otwarte drzwi do każdej szkoły,gdzie tylko będzie chciał. Przyszłość? W przyszłości chce latać Commanche.(Iść trochę w ślady taty) Skończy tutaj szkołę średnią i jedzie studiować do Niemiec,a dalej szkolenia itd. Problem leży. Jaką szkołę najlepiej wybrać by być bliżej celu? Zastanawiał się między LO na profilu Lingwistyczno-Informatycznym. a Technikum na profilu Informatycznym. Może jakieś lepsze pomysły? : P Co było by najlepszym kierunkiem. Aha. Nie mówcie mi,że pytać na forum o tibii to głupota; p Pytamy w wielu miejscach,lepiej mieć więcej źródeł. Więc i tu.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() LO lepsze jesli chce studiowac w Niemczech. Oczywiscie w zalozeniu, ze bedzie kladziony nacisk na niemiecki. Infy w LO tez naucza, moze nie tak jak w technikum, ale zawsze cos. Niech sie zastanowi, czy woli umiec slabiej jezyk a lepiej infe czy na odwrot. Moze zrobic tez tak, ze pojdzie do technikum na informatyke a bedzie sumiennie uczyl sie niemieckiego prywatnie. Nic wiecej nie wymysle.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Ja chciałem tylko Pogratulować koledze !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Nie wiem jak to jest z tymi "niemcami". Czy w ogóle widzą różnicę między LO a technikum. Wydaje mi się, ze technikum lepiej go przygotuje. Do tego, będzie miał już tytuł technika-informatyka co może dobrze "wyglądać".
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() niech sprawdzi co wymaga od niego szkoła wyższa i wybierze lepszą opcję... prawda, że proste? :<
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() niech idzie do specjalnej, omg człowieku powiedz mu, żeby zrozumiał, że to jego przyszłość i jakby coś nie wyszło, żeby miał pretensje do siebie a nie do ludzi z forum :| Jeszcze trochę i zrobie temat co mam zrobić na obiad albo jakie skarpetki ubrać ;/
Ostatnio edytowany przez Arka_Sath_Wielki - 17-04-2008 o 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
|
![]() Oba kierunki nie mają kompletnie nic wspólnego z techniką wykorzystywaną podczas latania, lataniem, czy co tam jest z tym związane, ale gdybym miał wybierać miedzy tymi dwoma wybrałbym technik informatyk (w sumie to mój kierunek), z uwagi na to, że dowiedziałbyś się sporo o wszystkim co związane z pracą przy komputerze itp, co jest chyba pożyteczną wiedzą podczas latania : P.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Jesli moze byc nie w jego miescie to moze Lotnicze Liceum w Dęblinie?
SLASK I MOTOR PRZYJACIELE JAKICH W POLSCE JEST NIEWIELE. TERAZ KARTY ROZDAJEMY MY PO 11 LATACH WRACAMY DO GRY. NIECH ZYJE MOTOR MOTOR I SLASK WROCLAW NIECH ZYJE ZADYMA GDZIE SIE AVIE DYMA. DUZE MIASTO NOWA WLADZA TYLKO MOTOR JEJ ZAWADZA. CHELMIANKA TEZ ,CHELMIANKA TEZ PRZYJACIELEM MOTORU JEST |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Co do języków jeszcze, na pewno musi w takim przypadku iść na dwa fronty, niemiecki i angielski, pierwszy bo ma zamiar katować się w dojczlandzie a drugi dla tego, że używa się go w obsłudze :<
@up: to by było chyba najlepsze wyjście w tym kierunku
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 17-04-2008 o 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() Jeśli ten kumpel jest z Bydgoszczy tak jak Ty i ja, to niech idzie do Technikum Elektronicznego. To najlepsze technikum w Kujawsko-Pomorskiem, gdzie właśnie jest sporo profili czysto elektronicznych i wiele informatycznych. Są też połączenia obu kierunków, jak teleinformatyk. Tyle Ci powiem, ale z tego co wiem (paru kolegów kończyło Elektronik) to są zadowoleni. Jeden z nich teraz ze mną studiuje pilotaż (rok później zaczął), a reszta pracuje w jakiś firmach przechowujących dane, jednocześnie chyba studiują na Akademii Tańca i Rozrywki, czyli tym sławnym ATR, który nie jest taki zły jak kiedyś mówili : P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() U Mnie w LO jest profil Informatyczno-Językowy =PP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() mam dziwne wrazenie ze z tym profilem to tak jak ze swinka morska - ani swinka ani morska.
Z tego powodu bardziej polecalbym technikum, szczegolnie jesli jest to technikum na przyzwoitym poziomie ( a z tym bywa naprawde roznie ).
![]() |
#16 | |
Da Old school.
![]() |
![]() Cytuj:
W Warszawie akurat dobrze się złozyło, bo są dwa dobre technika(?) informatyczne. Na Kasprzaka i na Zajączka.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 18-04-2008 o 10:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() W bydgoszczy obecnie, najlepsze licea to VI, I i VIII z tego co sie orientuje, z tym ze w 6 same mozgi w 1 szpanerzy ;p tylko VIII podobno w miare normalna, ale jesli stawia wszystko na 1 karte, i juz wie co chce robic to niech idzie do technikum tak jak powiedzieli panowie up up up up up costam
![]() @down To nie siódemka tylko ósemka ![]()
Ostatnio edytowany przez Arka_Sath_Wielki - 18-04-2008 o 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Pewnie skonczyl gimnazjum i pewnie jest laureatem olimpiady niemieckiego na poziomie gimnazjalnym i pewnie gdyby startowal w olimpiadzie jezyka niemieckiego na poziomie licealnym to by naprawde bardzo duzo skorzystal. Ale Ty wiesz lepiej jak to jest w LO na profilu niemieckiego (jesli pod slowem "lingwistyczny" rozumie sie rozszerzony niemiecki do wyboru), ze laureaci z gimnazjum nie maja co tam robic.
Ostatnio edytowany przez Arnisan - 18-04-2008 o 14:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Da Old school.
![]() |
![]() Mój błąd, nie doczytałem tego "lingwistyczne" :-P
Chociaż i tak wydaje mi się, że technikum byłoby lepszy pomysłem.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |