|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Chris von Kyra
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 48
Poziom mag.: 45
|
![]() Witam!
Posiadam 48 Sorcerera z 45 Magic levelem i chcialbym zaczac expic na Tarpid tombie na poziomie -3 Moje pytanie jest takie: Jaka taktyka expic?? I czy bedzie duze Waaaste ![]()
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: -*-
Profesja: Elder Druid
Gildia: Illusion
Świat: Morgana
![]() |
![]() 1) tar piT - nie D
2)hmm waste tam zawsze jest, chyba ze sprobowal bys z summonami ale nie wiem - nie expilem z nimi 3) na Twoim lvl'u nie dochodz do necroi uwazaj na bonebeasty 4)wez jakies gfb na wszelki wypadek 5)bij z vis'a i wand'a 6) GL |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() Tak jak kolega wyzej wez mase manasow, troche hmm na extremalniejsze akcje i ewentualnie sd na bardzo hardcorowe akcje. Gfb sie przyda ale nie za duzo (nie bierz wiecej niz bp bo to przesada)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Stan: Początkujący
Imię: Siup Wand'master
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() Jak zarobie troche kasy moim 38 masterkiem, to ide ja wydac na tamten poziom. Zazwyczaj ktos tam jest, a przy naprawde szybkim respie mozna ladnie poexpic, przy czym nic nie wyskozcy Ci z zaplecow, bo ktos tam zawsze bedzie. Sa tam glownie wampiry, stalkery. Niestety respi sie tam takze bonebeast(?) i necro.
Z bonebeastem mialem nie male problemy bo komba, to jemu sie naprawde udaja... Co do necro to nawet nie probowalem sie do niego zblizyc. Co do taktyki, to obralem prosta: Vis+wand. Wszystko szlo mi ladnie, ale dlatego, ze ktos tam ze mna byl. Samemu nie dalbym rady i Tobie nie polecam solowania respu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Stan: Na Emeryturze
Świat: Solera
|
![]() @up
bonebeast to ciota, wystarczy miec palce na hotkeyach |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2007
Imię: Smerf Druidinho
Profesja: Elder Druid
Gildia: Section Eight
Świat: Secura
Poziom: 54
Skille: 46 mlvl
|
![]() ja sam expie na tarpit tomb od 40 lvla (teraz 51) i jeszcze nie mialem tam waste
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja swojim 42 ED 42mlvl expilem z frigo+wand i wychodzilem na +
Teraz moze byc troche trudniej poniewaz vampy sa silnieje jednak czesceij cos z nich leci. Wez bp GFBi wybijaj jakby byl full resp, najlepiej sma se zrob GFB to ci mlvl tez podrosnie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Świat: Aurea
|
![]() Necro to nic takiego zwlaszcza ze am jest ono tlyko 1 i nie ma w poblizu niej zadnych innych silniejszy otworow(bonebeast,VAmpire,ds)
Nie wiem bo ja na takim levlu nie siedizalem na tym tombie ale na 55 nie mialem tam zadnych problemow(waste sie zdarzalo).
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() Mmm... Po co odświeżyliście temat sprzed roku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() omg. 2 osoby opisały exp tam, ale ani jedna nie zauważyła, że to temat z przed roku