|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Potrzebowalem Tibi 8.1. Wiec sciagnalem ja z hunted.pl...
Jednak ten plik nie otworzyl sie jak instalacja tylko pojawilo sie takie okienko czarne:<. Czy mam sie bac o moje konta??
|
![]() |
#3 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Nie musisz się bać o Twoje konto, tibia.pl i jej "dodatki" to oficjalna strona fanowska, jakby coś było nie tak, to towarzysze z CIPSoftu ucieliby nam jaja ;<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wątpię by portal hunted.pl wrzucał gdzieś na swoją stronę keylogger czy coś podobnego. Masz pewność, że pobierałeś to na pewno z portalu hunted.pl a nie z tzn. fake strony?
Pojawiło się czarne okno? Dziwne, jeżeli byłby to keylogger, Tibia zainstalowałaby się z "prezencikiem". Poza tym, jeżeli od tamtej pory się nie logowałeś, to nie powinieneś mieć haka. Dla pewności przeskanuj sobie komputer. Problem może leżeć również po stronie Twojego sprzętu/oprogramowania. Do końca nie jestem w stanie powiedzieć co może być przyczyną (źle pobrany plik?). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Polska
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() http://hunted.pl/index.php?pageid=tibia
>>> http://filegrab.net/Other/Tibia/Old-...Tibia_145.html Ale mam watpliwosci bo nawet ikonka nie wygladala tak: ![]() tylko tak: ![]() PS. Przyokazji sie zapytam, co robic. Sciagam sobie Tibie 8.10, wlaczam jest Tibia 8.11. W innych folderach jak instaluje to to samo :/. Sciagam z innego zrodla, tez 8.11. A potrzebujje 8.10
ta Ostatnio edytowany przez Pan Yuzek - 20-04-2008 o 00:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Czyżbyś chciał na OTSie pograc -.^ Zrób skana.
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Też gdy chciałem ściągnąć z Hunted tibie ściągnęło się taki coś. OD tej pory gram normalnie i hacka nie było. Ściągnij sobie z torga tam działa.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Klienty Tibijskie (przynajmniej 8.0 8.10 ) nie działają poprawnie jeśli ściągasz je z hunted.pl Sam tak miałem. Poprostu ściągnij z innego portalu