|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2008
|
![]() Siemano, to ja vander robie ten Temat zebyscie zobaczyli moj live na Guardi
![]() ![]() Moj best hit ktury sie udal na screenie do info. moj best hit to 268 w dragona ![]() ![]() tutaj scren z kumplami jestesmy Guradia Gunit ![]() Moj pacc sie skojczyl to zaczelem expic na 47lvlu na pohu ![]() ![]() sword fight. ![]() ![]() Moj 1 Warold 0 potow waste ![]() ![]() juhu lvl 51 ![]() ![]() ![]() ![]() Nagrody z fibuli dzeki wielki dla mojego best frend kirytka :* ![]() ![]() maly trenig na banshee questa ![]() ![]() ![]() moj best block na 48lvlu 2 dragi 1 dl taki sobie chyba ^^ ![]() Moj 1 The evil Eye ![]() ![]() slaby locik ![]() ![]() ![]() 53lvl ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez O.B.A.M.A - 30-11-2008 o 14:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
![]() Ja rozumiem, angielski. Ale po jakiego chuja nim piszesz na polskim forum? Ja rozumiem ale są też 12 latkowie.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2008
|
![]() 54lvl
![]() ![]() 55lvl ![]() ![]() kurde no czekalem tydzen na tego bossa i kurde logam sie i jest to sie bardzeo cieszylem ale nikogo nie bylo na vipie tkury by go zabil a ja mam 55lvl to niedam ardy go zabic 10min niemailem kogo to by go zabil i po tych 10min wpadl psiak of guardia i go zabil mi ![]() ![]() Mam dopiero 55lvl ale i robie se dla beki inq questa ![]() i boss juz 2 dzis zabilem rootworm queen ale screen sie nei zapisal ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez O.B.A.M.A - 03-12-2008 o 15:45. |
![]() |
![]() |