|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Heppi Chinol
Profesja: Knight
Gildia: Arabstcy Hitmani
Świat: Honera
Poziom: 40+
Skille: 75+/70+
Poziom mag.: 5
|
![]() Siemka wszystkim. Narazie trenuje swoja postac do skili 80/78, lecz postanowilem wczesniej zapytac co do expa:
Zaczynam expic gdy moja postac bedzie miala staty: 42lvl, 80/78, 5mlvl, eq: crus helm, golden armor, knight legi, leather bootsy, p-ammy, noble axe+ vampire shield/ headchopper. Czy dam rade expic na wyvern camp obok OF? Bedzie waste? Jak szybki moze byc exp (w exp/h). Pozdro
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Na wyvkach możesz mieć waste, ale polecam Ci elf fortress.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: na południu polski
Stan: Zbanowany
Świat: Gułardja :B
![]() |
![]() facc - dark katedra, dwarf guardy
na wywernach sie nie oplaca expic bo slaby loot waste bedzie na dragach mozesz probwac nawet bedzie niezle przy odrobinie szczesia jakis loocik poleci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() U mnie, na Honerze nie da sie tam expic :/. Powód? 3 typow przypada na 20sqm powierzchni elf fortress ;/
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() TO podsumuje:
![]() 1. Guardy: 3 razy robilem tam lootbaga, zawsze ukradziony. Stracilem ochote do tego miejsca. 2. Elf fortress: juz powiedziane. 3.Mt Sternum: codziennie 1-2 lurerow, ogolnie duzo osob i sredni exp. 4. DC: lataja tam lvle 50-60, na -2 w dalszych czesciach mam waste. 5. Dragi: Mozna ujac, ze chodzi o d-lair. Ludzie co prawda mili, ale za przeproszeniem w huj typa ;/ Zostaja wyverny. Czy ktos moglby mi okreslic ile mniejwiecej expa tam bede wbijal? xDDD p.s sorki ze taki wybredny jestem, ale traktuje tibie jako przyjemnosc ![]()
Ostatnio edytowany przez HeppiChinol - 09-04-2008 o 22:10. Powód: bo zupa byla za slona |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Mysle ze bedziesz waste...
G17 ale zesz kurwa stracil 20 lvl i 50 skill normalnie zaraz sie poplacze ja wczoraj mialem delete mojego 91 knighta i gram od nowa |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: na południu polski
Stan: Zbanowany
Świat: Gułardja :B
![]() |
![]() -.-
stracilem 180 zł na pacc -.- kasy niewiele 800k 51 ms 29 ek 21 pal ... a w*****lem sie.. @topic z wyverna nie ma loota idz na dragi z obsitian knifem albo na guardy nie rob loota i tylko zbieraj cenniejsze przedmioty |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
|
![]() ale ci wciskają kit - omg, masz dobre skile to idź na orc fortress a nie na syfiasty EF, zapoznaj się z respami, chodź tylko po murkach, podziemia omijaj z daleka, być na full hp prawie zawsze i bij zerki pojedynczo to masz bdb exp jak na ten lvl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Witka, jeśli posiadasz takie uzbrojenie to radziłbym Ci odwiedzić Elf fortess, bądź nieumatłe istoty pod Mount sternum (jeszcze w gre wchodzi dark cathedral, lecz nie jestem doświadczony na owym expowisku). Jeśli posiadasz pacc, co wiąże się z postman questem, to bardzo blisko masz do skrzyneczek : )
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2008
Imię: Gidja of Troian
Profesja: Sorcerer
Gildia: Souls Hunters
Świat: Guardia
Poziom: 56+
Poziom mag.: 53
|
![]() mi jednak sie wydaje ze na dragach mozesz walic kiedys musisz miec respik dla siebie a jak duzo masz ludzi na servie to go zmien.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja ci polecam:
- Dwarf Hell (Soldy, duzo ich tam) + Mino Tower jest to doslownie obok siebie zbierasz loota z minosow i z soldow a przy DUZYM szczesciu moze zrespi Ci sie Horned Fox) -PoH dla mnie najlepsza miejscowa bez pacca nie trzeba targac loota a z cycow zawsze sie zwroci, jedyny problem - duzo ludzi -Mintawllin kasy za przeproszeniem w pizdu x), ale nuda i czesto zajete Nie polecam -Elf Fortest jedna wielka nuda ale jak sie zbiera longswordy i bowy ladna kasa -OF jak ktos wczesniej poweidzal, jeden duzy waste dla 42 knighta -,^ -Wyverny syf, duzo potionow sie traci przez te ich posiony i duzo bija. Pzdr!
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Patrov
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() ja na wyvernach 73 ek 82/80 na 5 bp mf expilem tam po 2h i wracalem z 2k w kasie z woi wyvern fangiem i czasami jeszcze np jedno woi lub 1 fan g poleci
![]() ![]() Jeszcze na poczatku jak nie masz wybitego respa to zaloz ring i biegaj z nimi wokol schodow i bij pojedyncza uciekajac .
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() 73 ek - 35k/h i mozna poweidziec jak na 2 h to malo kasy i jeszcze waste, jak widac wyvki sa nieopaclane
![]() |
#16 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Dziekuje wszystkim za odpowiedzi, waham sie miedzy Pohem a DC na -2
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Ostrołeka
Imię: Rotmax
Profesja: Druid
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Nerana
Poziom: 25
Poziom mag.: 22
|
![]() To sie nie wachaj. Poh to wiecej ludzi niz potwór a na 40 levelu gs nie bedziesz bil wiec wyciagniesz max 15k/h a na dc -2 powinno wyjsc 30k+/h z podobnym zyskiem/waste xDD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co ty wogole gadasz na dc-2 bedzie mial ogromne waste, a na pohu nawet dobra kasa i dobry exp
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Ostrołeka
Imię: Rotmax
Profesja: Druid
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Nerana
Poziom: 25
Poziom mag.: 22
|
![]() Nie koniecznie. Umiesz grac, lurujesz odpowiednio, nie wpadasz w 40 witchów naraz i masz zysk.
Poh.. ciekawe jaki ten zysk. jak tam potwora zabijesz co 5minut. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja bym Tobie polecal minosy exp jest dobry a zbierasz loot i wychodzisz na ogromny plussssss, mozesz sprobowac sil na guardach exp lepszy loot troszke mniejszy ale i tak mozna duzo zarobic,zostaje jeszcz elf fortec exp dobry loot tez
![]() Radzil bym Tobie isc w te miejsca i zobaczysz gdzie Ci bedzie dobrze ![]() pzdr