|
|||||||
| Notki |
| tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
Witam
Czasami lubię sobie porapotować niektóre posty i z wracam się z prośbą do administracji o zmianę czasu oczekiwania z tych 60 sec do chociażby 30 sec. Spam raportami nie będzie nadal możliwy, a przyspieszy to bardzo raportowanie ![]()
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
|
Signed
![]() ![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
Dobry pomysł, a nawet możnaby znieść całe to czekanie.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Blondynka
|
Z tego co wiem, nie jest mozliwe zniesc czas oczekiwania w przypadku szukania. Lecz pewna nie jestem ; ).
W przypadku postow jest ok... Ogranicza to spam oraz w pewien sposob blokuje double post przez blad przegladarki. Raporty... Mnie to kiedys irytowalo, lecz minuta nie jest az taka dluga ; ). Jezeli naprawde chcesz cos zraportowac to mozna poczekac, w miedzyczasie zaczac sie czyms innym.
|
|
|
#8 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
Cytuj:
Co do postów jak wiadomo blokada spamu. Natomiast z samego raportowania korzysta niewiele osób, to po co im utrudniać jeszcze życie ![]()
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Słitaśny Krulik
|
zależy kto co raportuje
ja np. raczej tylko przekroczenie limitów sygnatury co się teraz wyjątkowo żadko zdaża aczkolwiek jutro przeczytam 5 razy regulamin żeby sobie wpoić co nie co i przypomnieć i zacznie się prawdziwa Rzeź (tak sie pisze? nie mam mozilli ;P) |
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
Signed, w ogóle powinno być 15 sekund, bo ja jak raportuje to masowo
.Powinni dać że posta można wysłać co np. 15 sekund, bo nie raz zdarzyło się double posta wysłać. Proponuje także w ogóle usunąć opcje szukaj, ludzie i tak jej nie używają, albo piszą że szukali i piszą nowy temat o tym co jest 3 tematy niżej... |
|
|
|
|
#11 | |
|
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
Wtedy forum było by bardziej przeciążone, więcej żądań do serwera - bardziej zamulone forum.
Cytuj:
@topik Ja to sie już przyzwyczaiłem, ale jakby się ukróciło czas czekania o połowę, to chyba nikt by nie umarł. A tak w ogóle to już kiedyś chyba poruszałem ten temat i chyba nic z tego nie wyszuo : P Ostatnio edytowany przez Rybzor - 04-05-2008 o 13:17. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
|
Prawdpodobnie uda sie skrocic czas oczekiwania o polowe, szukamy tego w opcjach forum. Przy okazji chcialem podziekowac wszystkim osobom raportujacym posty lamiace regulamin - bardzo ulatwiacie nam prace
![]() |
|
|