|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2007
|
![]() Siema, ja jestem Hubert i pragne zalozyc nowy temat, mam nadzieje, ze sqad dolaczy sie.. wiadomo o kim mowie, qmple wrzucajcie tu ssy zeby bylo ciekawiej
![]() Kiedys gralem sobie tym knightem, wogole tak tylko doslownie "od picu" ![]() Ale tak relaksacyjnie przeciez mozna grac wbijajac lvle.. więc (no noob...) ![]() OMG, oczywiscie, ze go ubilem.. pff ![]() Mój char, ktorym zwykle gralem.. noobskie rozpoczecie no.. ale... ogolnie umie mw to grac buahah ;D ![]() I po guardach... ![]() Palem sie sux exi na ofie, przynajmniej mi... ![]() I znowu guadry.. a raczej po guardach... ![]() I mój genialny.. zalobny... dist.. ekhm.. ![]() Na dragach cos tam wypadlo.. suuuxxx ![]() Po trochu, po trochu i costam jest tego loto uz tego lairu nie? ;p ![]() 3eba lvl gdzies dobic.. wiec.. ![]() Smigalismy i szukalism yz qmplem ciekawych miejsc.. po 10 latach znajomosci postanowilismy ubic banashe ;pp hah ![]() Ostatnio edytowany przez Hubertoo - 28-04-2008 o 22:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2007
Lokacja: B-B
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Montharon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Silverin
Świat: Candia
Poziom: 170
|
![]() Może zacznij od ssów, a nie temat w ciemno robisz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiec... mój knight w osttanim czasie przypadl mi do gustu... ekhm nawet bardzo? tak ;p
poskilowalem... i... ![]() (Specjalne podziękowania dla Cyni za oprawe graficzna ![]() Ale to nie koniec... skile ida dalej ![]() ![]() Bardzo bym prosil o komentowanei tamtu, bd wdzieczny, pozdrawiam wszystkich uzytkowników ![]() Z ostatniej chwili... ![]() Ostatnio edytowany przez Hubertoo - 28-04-2008 o 23:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() bardzo fajne ale pallek lepszy ;p
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
![]() ![]() |
![]() fajne ssy ale bardziej paladin mi sie podoba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Hubertoo - 29-04-2008 o 16:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
Lokacja: Around the World
Imię: Darefis
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: NiMa:<q
Poziom mag.: 67
![]() |
![]() Ladne screeny no i oczywiscie zycze dlaszych sukcesow, tylko przyznam Ci ze jak przeczytalem nazwe tematu to rezesmialem sie
![]() Gl& HF
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ładne tylko w pierwszym poście z dużo tego wrzuciłeś. Mogłeś wrzucać 1ssa dziennie żeby odświeżać temat tak to kiedyś ci zabraknie ssów do updejtowania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Więc tak: 1) hehe ta nazwa powiem Ci, ze tak mi sie pomysllao, bo ostatnio polubilem robbiego williamsa sluchac, fajne kawalki ma i postanowilem jakos przyciagnac uwage przegladajacych forum ![]() 2)Ten temat musze wam powiedziec, ze zrobilem tak jakby na poczekaniu troche.. zrobie niedlugo nastepny i wymysle jakas fajna nazwe, bo chce jeszcze przedstawic zycie mojego knighta achillesa (z ssa ;p) od "poczęcia" aż do pelnoletnosci ;p Teraz wiecie tak troche screany wrzucam, ktore mam pod reka ale mm na plytkach jeszcze uwieczniony kazdy lvl jeszcze zamin namelocka dostalem, bo nick postaci zrobilem tez na poczekaniu, nei moglem wykminic a chcialem porgac kngithem, wiec, zeby nei tracic czasu skilowalem troche i epxilem i kminilem nad nickiem, bo w sumei pal byl główna postacia moja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() I powolutku, powolutku skile rosna... Jeżeli jestes gosciem i ogladasz temat napsiz komentarz, bd z góry wdzieczny
![]() ![]() Jeszcze tylko 16 skili i mam 90/90.. ;p pfff do wakacji msuze dac rade ![]() |
![]() |
![]() |