|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Witam. Nie wiem jak wam, ale mi od pewnego czasu wydaje się ze Xantera "noobieje". Nie chodzi tu już tylko o kradzieże lootbagów, czy okradanie ludzi za pomocą kostki, bo te incydenty występują na każdym świecie (choć wydaje mi się, że na Xanterze wyjątkowo często). Tu chodzi już o prawdziwą plagę nOObków. Czy was nie denerwuje gość, który zabija wam potworki do skillowania i albo broni się tym, że on musi expić (2 potworki!!), lub udaje (albo naprawde jest taki tempy), że nie rozumie słów typu: mine plx, don't kill my monsters, I'm skilling. To "noobostwo" Jest już bardzo powszechne. Kilka dni temu jakiś facet zamienił się w crystal coin (chameleon) i fala noobów zablokowała pierwsze piętro w depo w Carlin próbując go podnieść. A gdyby potem takiemu napisać "hahaha", to albo rzuca "kur*wami" na lewo i prawo, albo się okazuje, że on zna najlepszych graczy na servie.
Proszę, powiedzcie co sądzicie o tym "znoobieniu" Xantery. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() ja tam nie gram
![]() ale mysle ze to z powodu np. problemuw rodzinnych czy 1 w szkole ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Swoją drogą to chyba ty jedynki dostajesz za dyktanda (problemuw). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj kolejny przypadek... Włazi do depo w carlin 11 newbie sorc red hp ostro i zatruty. Przy skrzynce blokuje go trzech polaków i 1 chrzani mu, że on chce tylko na trupa popatrzeć i rzeczy odeśle... W ostatniej chwili rzucam chłopakowi life fluida. Ja czuję się zadowolony on mi dziękuje. A polacy, ci którzy go blokowali? Otóż zostaje przez nich zwyzywany od nOOba i pojechali mi po matce i jeszcze słynne HUNTED 4EVER... NO COMMENT
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() niestety, takie życie tibii...pełne od noobów... xD
Porada: zmień serwer! xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: eNDeeM
Imię: Ake'en
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eyes of Darkness (White Eagles)
Świat: Xantera
Poziom: 88
Poziom mag.: 66
|
![]() @Pjoj kto Ty jestes?
Wg mnie Xantera jest jak inne servery gralem troche na innych i powiem ze wcale nie mamy az tak wielkiego noobostwa ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Świat: Silvera
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
![]() Omg... A myślisz że na innych servach to nie ma noobów? Przykład Harmonia... Tam jest nawet gorzej jak 500 osób ma nick Mateusz Dragonek Wielki, Mateusz Dragon Wielka itp...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() http://www.dmassobot.yoyo.pl Zobacz t jest stronka z pomocniczymi botami np sam ci lota pchac wszystko co chcesz i naprawde nie ma keylogerow...
PozDrawiam [ITEM][SPELL][SPELL][MONSTER][/MONSTER][/SPELL][/SPELL][/ITEM] |
![]() |