![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Mam przyjemność zaprezentowac 2 filmy pk
1. http://members.lycos.co.uk/norp/ragnar1.rec Tą postać tworzył: ja, Ragnar a pekowal nohinute ![]() 2. http://members.lycos.co.uk/norp/mastersorcylol.rec Za to tu tylko udział miał Nohinute Mam nadzieje ze się spodobają, wypowiadac się i oceniać! ![]() Ostatnio edytowany przez NORMALY OBYWATEL RP - 19-11-2004 o 11:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Libiąż
|
![]() 1 nie działa
2 podobał mi się bo miałem być jedną z ofiar .xDDDDDDDD
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() ten 2 bardzo dziwny film, bardzo nudny
![]() jakbym oglądał na normalnej szybkosci to bym chyba zasnął ![]() a 1 nie działa
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Libiąż
|
![]() Jakim Harrym?... Zabije se go
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() aaa no rzeczywiscie niedziala postaram sie to naprawic
![]() jak wszytsko bedzie ok to napisze ok juz http://members.lycos.co.uk/norp/ragnar1.rec teraz powinno byc wszystko oky ![]() Ostatnio edytowany przez NORMALY OBYWATEL RP - 18-11-2004 o 21:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
|
![]() Po obejrzeniu tego pierwszego( z numerem 2) zniechecilem sie bardzo i juz mialem tego drugiego nie ogladac, ale obejzalem i jest bardzo dobry
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() widze że nie podobał sie film z master lokkenem i racja bo jest z dupy tylko tracilem sd.
Chyba 3 dni temu master lokkenem zabilem 6 osob w przeciagu 10-15min zlootowalem 1 bp sd,1 gfb, 3 hmm i kilka IH =P Ale jak to na mnie przystalo zapomnialem krecic i taka fajna faza przeszla do historii niezapisana na taśmie filmowej... Co do Filmu z pallkiem (Ragnar the waywatcher) to wszystko byloby okey gdyby nie to ze pokroili mnie kilka mage z recznej broni , nedza ale i tak wyszlem na swoje lootujac serpenta i 2 bp uh, za to tracac ~1. @Siemano - obiecałem Ci ze w swoim czasie zobaczysz ten film (master lokken) i dotrzymalem słowa. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: SaNoK CiTy Postów razem : Gdzieś około 50-150 :/
Stan: Aktywny gracz
Imię: Samoth Mortis
Profesja: Knight
Gildia: Elite Alience
Świat: Mythera
Poziom: 35
Skille: 70/64
Poziom mag.: 5
|
![]() Spoko sp0ko dopiero ogladam
![]() ___________________ Nie pytaj co możesz zrobić dla kraju, spytaj co kraj zrobił dla ciebie! Name: Pati Knight Level: 32 World: Secura Proffesion: Knight ![]() Skills: 73/70 still up ![]() hAiL Królestwo Polskie ![]() SeCuRa ThE bEst ![]() ![]() |
![]() |
![]() |