|
|
#1 |
|
Frequenter
|
Witam!
Od razu mówię, że wiem, były takie tematy, ale nie wyjaśniły mi nic dokładnie ![]() No więc zacznę ;] Mam 60 knighta na świecie Menera. Eq: Crus helmet, Golden Armor, Knight Legi, Fur bootsy, Vampka, Mystic Blade, P ammy (wiem, że słabe jestem po hacku )Zastanawiam się nad kupnem avengera (kolega pożyczy na avengera). Cena waha się koło 150k. Czy opłaca mi się go kupić? Mam słabe skille (74/69) Ile będę w przybliżeniu walił? (Ave jest od 75 lvl)Liczę na pomoc ![]() P.S. A może wie ktoś gdzie mogę szybko zarobić żeby oddać koledze ?
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95
Skille: 100/100
Poziom mag.: 7
|
jak na moj gust niema to najmniejszego sesu zebys kupowal albo porzyczal ten miecz
napewno wieksze hity ci poleca z mystic blade, bo jak avenger jest od 75 a masz 60 to 15 leveli roznic, troche dozo jak kolega wspomnial poczekaj do 70-73 lvl i kup wtedy ten mieczyk bo hity sa wtedy bardzo zblizone do maximum pozdrawiam |
|
|
|