|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
no właśnie.. wielu z was robi coś poza kompem i tibią, ale co? jedni uprawiają sport, inni śpiewają, inni się uczą, oglądają telewizję lub po prostu śpią
![]() a ja? Ja robię różne [b]duperele[/d], takie jak modele maszyn wojennych i nie tylko (drut art )oto ich zdjęcia ![]() to jest taki sobię.. korek. Sam go wykonałem ... wsadziłem kawał korka na silniczek elektryczny i podłączyłem baterję. Potem zaczołem "toczyć" igłą od strzykawki rowki, i odpowiedni kształt, i oto wyszedł mi taki.. coś . Ma 2 cm więc jak zobaczycie jakąś moją prace, i ten coś będzie na niej, będziecie mieli odniesienie do czegoś.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() smoczek z drutu (drut art ) z pozdrowieniami dla administratora ![]() ![]() ![]() ![]() oślizg. Inspiracja HOM&M III ![]() ![]() katapulta (działa , proponuję na początek)![]() ![]() ![]() taran, też działa ![]() ![]() ![]() trybusz.. jego działanie jest trochę zkomplikowane. To pudełko od zapałek zastępuje przeciwwagę. też działa ![]() ![]() ![]() ![]() brama chciałem zrobić cały zamek, ale zabrakło funduszy na zapałki ![]() ![]() ![]() ![]() ach.. moje modelinowe ludki . mamy kowala, spichlerz, oddział żołnierzy i inne duperele![]() moja rzeźba mnie się podoba ![]() i najpiękniejsza z moich prac ![]() niezwykły, potężny demon, o niewyobrażalnej sile! http://members.lycos.co.uk/limenu/fot/sup.jpg Ostatnio edytowany przez limenu - 13-11-2004 o 12:42. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
|
Hmm , nie bede komentowal bo limenu slyszal juz moj komentarz na realu , powiem tylko że to tylko tak niewinnie wygląda , tak naprawde zrobic cos takiego to niezla sztuka, i trzeba mieć niezły pomysł.Btw bawilem się tą katapultą , ma zasieg ~0,5m.
Limenu czemu nie zamieściłeś tego ludka z drutu, byl cool ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
rycek niestety zaginoł w niewyjaśnionych okolicznoiściach. Jak się donajdzie to go doam.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
|
LOOOOL za***iste wymiatasz stary + + dla ciebie
aha BTW ja te ż tworze własne hobby własny skatepark mam już podstawe i wymiata ale jak umeiscic zdjęcia z reala do forum :/ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
|
No no, ladnie to wyglada, sa sklepy w ktorych takie rzeczy biora na wystawy (figurki, modele itp. ). Pokazywales to dla nauczycielki od playstyki/techniki ??? Mozesz za to dostac jakas ocene. ;]
Prace sa bdb. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
Nie no, naprawde swietne. Mistrzowsko zrobione. Gdyby nie komentarz ]v[ichala, to bym nie uwierzyl
![]() Zastanawia mnie natomiast jedna rzecz, czy Ty sklejales zapalki? Zwykly superglu?
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
Chłopie, ciągle mnie zadziwiasz
. Masz talent , to trza Ci przyznać.Życze owocnej pracy ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
spox parce, smoczek wymiata. aa fajne masz rekawiczki
![]() @down ale ja jestem spostrzegawczy <rotfl>
kichakichakicha Ostatnio edytowany przez Karrith - 13-11-2004 o 22:45. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
To są rękawiczki Hitmana . ![]()
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
|
rękawiczki spox
... a z zapałki budaprenem sklejałem (huh... ale jazda po tym jest. Jak się w to bawicie, koniecznie trzeba okno otworzyć ) |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
Eeee zajob rób takie smoki i sprzedawaj(ja bym kupił), trebuchet rox
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
Swietne!. Zdjecia tez sa fajne . Zwłaszcza to na skorzanej rekawiczce.
Proponuje Rzezbe. Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
@topic zarabiste , masz fajne hobby ;]. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
|
jak się uprze będzie mógł wsadzić skate park pod skaner i zeskanować
.a jeżeli chodzi o aparat, soczewka makro powinna pomóc w robieniu szczegółów (używałem +1 dioptrii, ale +10 dają zagrzebisty efekt ) |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Płock
|
wy***iste masz hooby za***iscie to wyglada a te rekawiczki... mi by sie nie chcialo
cya !! !! |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
Lokacja: Bolesławiec (koło Wrocławia)
|
Hobby fajne, ale zeby potem wytrzeć to z kurzu uuu.........
![]() Pozdr |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
Też jak mi się nudzi to wyginam druta, ale ja robię drzewka i krzyże.
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
|
@OfftopicKiedys jak bylem maaly probowalem ulepic zamek..z gliny
. Skonczylo sie masakra na balkonie. Potem to mialem czyscic...@topic Prace sa normalnie wypas. Rowniez zaniosl bym to do jakiegos nauczyciela od historii (katapulty) techniki albo plastyki. Ehh chcialbym tak umiec .Btw. Skad bierzesz "materialy"?? Jakie druty sa do tego potrzebne? Listewki sam przycinasz? |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
|
-drut miedziany
-patyczki od szaszłyków, przycinane do odpowiedniej długości -klej(butapren, vikol) -modelina(postacie) -sznurek(może zastąpić drut, jeżeli jest za gruby węzły sę luzują) ... hehe.. nie wiedziałem że to może być takie trudne . Ja to traktowałem jako zwykłą za bawe ![]() |
|
|
|