|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() Hmmm, a wiec tak... Expiłem sobie w kazo na soldkach
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bobi - 14-11-2004 o 16:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Stan: Na emeryturze
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() Zapomniales tez napsac jakie masz skile i eq.
Tak to prawda ze na balance idzie w miare dobrze ale wolno ... Na ful atk wiekrzy lev i skile 70+\70+ idzie tez luzem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Tak Bobi u rox!
![]() @Dark Knight Skile cos kolo: 68/62. Eq: k-set, w-helmet, dragy shield i fs. @topic Pozatym chyba normalne jak masz full atk to chyba wieksza ilosc dmg idzie na zbroje, poprawcie mnie jezeli sie myle. W sytuacji gdy masz tarcze, blokujesz tego nieszczesnika. Full Atk oplaca sie uzywac w 2-handed lub jak sie walczy z grupa ktora trzeba szybko wykonczyc (soldy np). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehhh sorry zapomniałem. Wtedy miałem 65/59 i 30 level ( teraz są lepsze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Nie wiem jak to wszystko dziala, ale ja expiac czy to w Cyclo czy na Guardach zawsze bilem z balanced, bo na full atk sie po prostu nie oplaca... O ile jeszcze na cyclo jest to oplacalne, bo tam sa swego rodzaju wyscigi, aby jak najszybciej zabijac, tak na guardac jest to niepotrzebne, bo jesli za szybko wybijesz wszystkie guardy czy slimy to sie nic prawie nie zrespi -.-
Jednym zdaniem: polecam balanced na guardy ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Ja knightem lvl 79 skille 82/80. Eq dsm, rh, mms, fa, c-legs, wole nie bić guardów na full ataku bo zadają za duże obrażenia. Na balance jak powiedziano wyżej idzie troche wolniej ale ciosy są słabsze i uh nie idzie tak dużo. Natomiast cyklopy moge bić na full attack i niewiele mi robią. Gdyby cyklopolis nie było tak oblegane to bym nawet nie chodził do kopalń.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Madi na tym lvlu nie lepiej dl i full atk?
uh mzoe wiecej ale czas sie liczy. jesli zamiast np 25k na godzine mozna wyciagnac 35k na godzine to jest gra warta swieczki. a kasa to rzecz duzo mniej wazna, liczy sie exp ja expie generalnie na smokach, z kasa wychodze na minus to fakt. ale exp jest całkiem niezły i nie jest nudny. Co tam ze z kaska wychodzi sie na minus. Po kase to na bk albo hero.
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Przez 2 tygodnie expienia na guardach wychodzilo srednio kolo 200-240 obrazen z brightem i vamp shield i 120-160 obrazen z gs. Level ~~44 skille 73/70. Latwo stwierdzic ze na nizszych skillach bardziej liczy sie czas walki niz obrazenia otrzymywane a czas ten z gs zmniejsza sie dwu-trzykrotnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ogolnie liczy sie czas zabijania.
Na expa na smokach biore zawsze hmm i bije smoki i z bolców i z hmm. co z tego ze te pare bp hmm wyrzuce i pare k kaski na zmarnowanie parakycznie jak np po 4 godzinach na smokach mam z 20-25k expa wiecej, niz gdybym expil bez hmm. To jest prawe kolejna godzina siedzenia. To jest roznica. a kasa mniej wazna niz lvle jest ![]() kasa zawsze sie znajdzie, a lvl up to juz gorzej
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seraphim Loki
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czytajac rowniez mojego poprzedniego posta mozesz sie domyslic ze uwazam ze expienie z gs albo dl jest sensowniejszcze niz z fa albo bs.
Uzasadniłem to w tyn 2 poscie gdzie podałem przykład ze lepiej wydac wiecej kaski ale expic efektywniej. Niz taniej expic ale robic duzo mniej expa. Czytaj całosc wypowidzi zanim takie cos napiszesz plx To było uzasadnienie do tezy jaka wczesniej podałem
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL!!! Mówie, że chce sie dowiedzieć CZY TA MOJA "TAKTYKA" jest dobra czy tylko poprostu miałem farta, a nie Z JAKA BRONIĄ SIĘ LEPIEJ EXPI. Wiadomo, że z gsem bo sam mam i wiem co to za cudo
![]() |
![]() |
![]() |